Om mig

Vad jobbar du med?

Ja, det är nog en av de vanligaste frågorna jag får i mitt yrke. Vad är då mitt yrke tänker ni? Tja, det är det bästa av många världar. Häng med så ska jag förklara!

Min yrkeskarriär började tidigt, närmare bestämt vid 13 års ålder, på det numera världskända Fäviken. Där sommarjobbade jag varje sommar i tre års tid innan jag den fjärde sommaren flyttade över på andra sidan Skutan och fick Holiday Club som min arbetsgivare. Vintrarna tillbringade jag på Café Olympia och att ta liften till jobbet varje dag är ett garanterat uppvaknande.

2010 lämnade jag mitt Åre och flytten gick till Sundsvall där jag testade på livet som student och senare det klassiska kontorsråtta-livet vilket inte riktigt var my cup of tea. Parallellt med studierna inom företagsekonomi- och redovisning började jag plugga träning och 2011 startade jag mitt egna företag – inom träning.

2013 pausade jag företaget och hoppade på en kombinerad tjänst som platschef och personlig tränare på ett gym i Sundsvall. När jag började hade vi ett gym i stan och när jag tackade för mig, sex år senare, hade vi växt till sex anläggningar i stan, samt ett i Härnösand. Vilka alla låg under mig och titeln Affärsområdeschef som jag “klättrat” till.

Under tiden som egen företagare, anställd och nu egen företagare igen har en passion följt mig – den för sociala medier där bland annat denna blogg ingår. 2018 firade vi 10 år jag och min blogg. Inte äldst men gammal och erfaren i branschen – det ni!

Så, vad får vi då om vi kokar ihop en personlig tränare som kan service i sömnen och som är grym på sociala medier och marknadsföring? Vi kryddar på detta med ett brinnande fotointresse och en nypa coachning. Jo, vi får mig – och där har ni också svaret på vad jag arbetar med.

Sedan 1 april 2019 är mitt företag livs levande igen och jag erbjuder tjänster inom:

– Uppbyggnad och utveckling av sociala kanaler för företag
– Personlig och Medicinsk träning i grupp
– Fysträning för ryttare (Japp, jag är hästnörd också)
– Event inom rörelse och MÅ-BRA
– Krönikor, artiklar till tidningar, magasin
– Föreläsningar
– Konferencier
– Reklam, Content i mina sociala kanaler

Vill du hitta på något skoj med mig? Hittar du inte den tjänst du söker? Mejla mig på hej@mtstudio.se så ser vi vad vi kan hitta för lösning för just dig.

Bästa hälsningar,
Malin Sikström
(fd Karlstrand)

På toppen av Åreskutan 2012