Vi längtar!

Hej bloggisar!

Det känns som att jag tjatar men här är dagarna riktigt tuffa just nu. De senaste åren, med allt vad det innebär, har satt sina spår på både mig och Andreas. Innan har vi burit och lyft den andra i perioder men nu är energin låg hos båda och vi får verkligen kämpa. Önskar så att vi kunde dra iväg hela familjen på en semester, behöver inte vara utomlands, men en weekends i Stockholm eller liknande hade suttit fint. Men ja, ekonomin tillåter inte det just nu. Att starta bolag KOSTAR pengar och det tar, för de allra flesta, tid innan det börjar ge inkomster.

Vilket peppinlägg detta blev. Jag vill ju ge er INSPIRATION men ärlighet går alltid först för mig och just nu är det tufft.

Igår tog jag med mig Jolie till frisören. Hon har tjatat i månader nu men det var ju det där med tid och energi. Det var dock verkligen på tiden och visst blev det fräscht? Av med slitna toppar och sedan valde hon att klippa en gardinlugg. Så himla snyggt. Vi klipper oss alltid på min vän Elins salong hos Runt Hörnet. Hennes anställda är så proffsiga och jag är alltid trygg med vem som än sätter saxen i Jolies hår. Inget samarbete utan en varm och genuin rekommendation för er i Stockholm, Sundsvall, Timrå och Umeå.

Efter klippningen ville Jolie och Loo fika så vi checkade in oss på Espresso House. Livet med en soon to be 2-åring är dock alltid spännande. Ibland har han ro att sitta still, igår inte. Vilket han lät hela caféet veta, haha. Så det blev en snabbfika på 15 minuter innan vi drog lika snabbt som vi kom.

Duktiga tjejer hos Runt Hörnet rakade ett J i Jolies nacke <3

Nu längtar vi SÅ efter fredag då jag, Jolie och vår kompis Tove åker till Stockholm International Horse Show. Vi bokade detta i maj och har längtat så mycket. Egentligen inte alls rätt läge, varken ekonomiskt eller tidsmässigt, men det kommer bli så kul när vi väl är där. Jolie längtar nog mest av alla. Min älskade lilla hästtjej!

Igår kväll var Jolie med på sin allra första “riktiga” hoppträning. Hon var så peppad innan och gjorde Twister så fin. Knoppade henne och allt. När det väl drog igång var hon väldigt nervös men testade allt och växte flera meter efteråt. Skärmdump från video därav kvalitén. Följ oss gärna på vår Instagram @malin_jolie där vi uppdaterar om vårt hästliv.

Kram på er!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *