Veckan som gått

Igår kom Andreas hem igen efter två veckor på kurs och det var helt galet skönt. Att vara själv med barnen är i sig inget problem, en gång i tiden var jag ju ensamstående, men just dessa veckor har det verkligen varit kaos. Jag är i en sådan intensiv period i företaget och det i kombination med att ha Loo hemma, Jolie på lov och TVÅ hästar har gjort det väldigt körigt. Dessutom har Loo senaste veckorna bestämt sig för att vakna übertidigt (runt 05:00) och som grädde på moset sover han inte om nätterna heller. Pjuhh!

Men igår kom som sagt Andreas hem, så nu är vi två som drar lasset och inatt fick jag sova hela natten. Så skönt!

Han är så lik Jolie, extra mycket när han har hennes gamla mössa och overall på sig <3

Vi har inte egentligen inte två hästar, det dröjer många år tills den dagen kommer, om den kommer, men vi hjälper en vän med hennes häst då hon har opererats nyligen. Så det har blivit långa dagar i stallet senaste veckan men det går bra och det är återhämtning för mig. Kroppen får jobba fysiskt medan hjärnan får vila!

Imorgon har jag mitt tredje möte hos BizMaker. Min målsättning just nu är att komma med i deras Elavate som är ett 6-månadersprogram innan man kan komma med som inkubator. Jag kommer fortfarande göra allt själv i företaget men jag får stöd och rådgivning av dem. Ännu kan jag inte berätta exakt vad jag håller på med men förhoppningsvis inom kort…

Nej, dags att jobba vidare – vi hörs snart igen!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *