Seaside

God morgon tisdag!

Hjärnan går just nu på högvarv här, tyvärr med lite för lite återhämtning också. Jag driver ju mitt företag MT Studio men parallellt med det jobbar jag med ett mycket större projekt och förhoppningsvis startar jag inom kort upp mitt första Aktiebolag. Spännande och skrämmande! Jag är just nu inne i en väldigt intensiv och avgörande fas där varje ledig minut måste gå till jobb. Passande nog (ironi) var Andreas mitt i allt detta tvungen att åka på två veckors utbildning på annan ort. Loo går ju inte på förskola och Jolie har sin häst som tar mycket tid. Så ja, just nu grillas och testas familje/arbetslivet hårt.

Så länge jag får återhämtning brukar det dock gå bra, men just nu är den som sagt knapp och jag balanserar på en tunn tråd. Brist på återhämtning förvärrar min hjärntrötthet och sömnbrist riskerar att utlösa epilepsianfall. Så jag gör mitt bästa för att hålla ihop dessa två veckor när Andreas är borta. Det som driver mig är målet! Målet, målet, målet.

Morgonsol i stallet igår <3

Älskar min nya jacka från Seaside. Det är ett samarbete jag har via min Instagram. Koden malin10 ger just nu 10% rabatt på jackan som är ett KAP! Koden är giltig till 2019-11-01.

Nu har jag precis skickat iväg Jolie till skolan. Hon kunde åka med grannarna in till stan idag vilket var SÅ skönt. Hon åker ju oftast med mig eller Andreas när vi ändå ska in till jobbet men nu när jag jobbar hemifrån med Loo hemma, och Andreas är borta, är det skönt att slippa köra 3,5 mil t.o.r bara för att lämna henne.

Hoppas ni får en bra tisdag!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *