Scandic Uplandia

Vi är på resande fot igen och denna gång är vi i Uppsala. I fredags kom vi hem från förra trippen, i lördags morse lämnade vi barnen och drog direkt söderut igen om än inte lika mycket söderut som tidigare. Vi har sedan länge bokade biljetter till Gyllene Tider i Botaniska Trädgården i Uppsala imorgon. Jag har velat se dem i SÅ många år men nu när stunden väl är kommen har jag ingen lust alls. Inte för bandet i sig utan för att jag känner inte alls för att stå i en trång folkmassa. Bara tanken på det ger mig ångest. Vi bestämde oss därför imorse att sälja biljetterna men behålla boendet och ta ett par mysdagar istället.

Jag har fått sedan fotolust senaste månaderna och fotar massor varje dag. Sommarens projekt är att lära sig Photoshop! Så, gissa om jag blev less p mig själv nu när jag glömde kameran hemma. Denna tripp när det bara är jag och Andreas och jag skulle ha all tid i världen att fota. Så typiskt!

Jag var förresten sugen på att åka till Sthlm imorgon och ta en dag på Gröna Lund bara jag och Andreas, men vädret ser inte alls lovande ut. Så vi får se vad vi hittar på. Har ni några tips på mysig och schysts restaurang i Uppsala förresten? Gärna street food, tapas eller liknande!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Om ni ändå vill se en skymt av dem, så finns det en kulle dit många går som ger sikt över botaniska, där hör man också bra ? gå mot botaniska så märker ni vart det är. Vi ska på GT imorgonkväll ?

      1. Botaniska Trädgården är ganska stor. Vi har varit där en gång, och man kan hålla sig ganska långt bak om man vill, folk är ju i främre delen där konsertområdet är. Nu vet jag inte hur stor publik det är imorgon, men när vi var på per Gessle två år sen var det så iallafall.

    1. Finns många trevliga restauranger i Uppsala men Plock och The Loco är 2 stora favoriter som inte ligger så långt från ert hotell. Pinchos finns ju också, men det finns ju lite överallt just nu. Hoppas ni får det trevligt i Uppsala!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *