Om allt rasar

“Ärligt talat, jag är 28 år. Om allt rasar är det bara att börja om igen”

Ja, så avslutade Isabella Löwengrip sitt sommartal i P1 och jag älskar det. Hon har länge inspirerat mig och jag tror det är mycket för att hon verkligen vågar gå sin egen väg. Jag håller absolut inte med henne om allt och vi delar inte alltid samma värderingar. Men inom entreprenörsskap och företagande inspirerar hon mig verkligen. Inspirerar och pushar. Rekommenderar att lyssna på det om ni ännu inte gjort det.

Mitt egna företag håller inte det tempo jag önskar just nu. Jag gasar på kvällar och helger men behöver skapa mer tid för att kunna komma snabbare framåt. Isabella säger i sitt tal att hitta det som skaver – för där finns möjligheterna. Detta tänk har jag redan sedan innan (efter att ha läst det på Isabellas blogg) och det är sant. Hittat en stor möjlighet i ett stort skav. Ska berätta mer om det framöver men det får vara kryptiskt ett tag till. Imorgon går Andreas på semester vilket innebär mer jobbtid för mig, aldrig längtat så mycket efter att få jobba, särskilt inte när juli snart knackar på dörren. Bra tecken på att jag älskar det jag gör!

En sak där vi skiljer oss jag och Isabella är det kring föräldraskap. Jag tror nämligen att man kan bygga stora bolag och samtidigt vara en väldigt närvarande förälder. Tiden får motbevisa mig men barnen kommer alltid komma först. Jag dömer inte Isabella på något sätt i sitt föräldraskap. Hon har hittat vad som fungerar för henne och hennes barn – nu ska jag hitta vårt sätt. För visst är det mycket pussel. Loo som inte går på förskola och Jolie som är halvtid hos sin pappa men har stallet med mig mer eller mindre varje dag.

Nu ska jag natta Jolie. Hon, jag och Loo kom hem från stallet först 20:30 ikväll så det blev en sen middag och trötta barn. Jolie är nog lättvaggad med det är värre med Loo som är övertrött. Han blir liksom omöjlig då…

Har ni lyssnat på Isabellas sommartal? Vad tyckte ni?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Jag tyckte att hennes sommarprat var lite platt. Det fanns som inte det där lilla extra. Allt hon pratade om har hon redan sagt/skrivit i sina kanaler tidigare. Jag blev lite besviken. Sen är hon helt klart en sjukt inspirerande och cool kvinna, som brinner för sitt entreprenörskap och sina visioner. Många citat går att plocka ut ur hennes sommarprat och använda som inspiration i livet. 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *