Min vardag just nu

Såg denna bild imorse och kände bara ja, ja, JA…det är ju jag!

Hela livet är ett sånt KAOS just nu. Ett bolag i uppstart, ett befintligt företag att driva, en Loo hemma, en häst…och så vidare. Att Andreas fick åka på kurs till Skåne denna vecka kunde inte komma mer olämpligt och igår kväll bröt jag ihop när barnen hade somnat. Fy tusan. Inom fem år ska bolagen rulla på så bra att vi denna tid om året ska kunna unna oss en utlandsresa. Workation. Men fram tills dess är det bara att torka tårarna, kavla upp armarna och fortsätta jobbigt. Livet som egen företagare är SÅ kul men inte så glorifierat som många tror.

Nu sitter jag i cafeterian på ridskolan och jobbar i väntan på att Jolies ridlektion ska börja. Loos farmor och farfar erbjöd sig att ha honom ett par timmar ikväll och jag var inte sen att tacka ja. Att ha med Loo på vårt stall går oftast bra, men att ha med honom på ridskolan är lätt stressande. Dessutom fick jag ju bonusjobbtid nu!

Dagens glammiga kontor 😉

Nu ska jag svara på några mejl innan Jolies ridlektion börjar om en halvtimme. Hon är just nu och hjälper till på nybörjarlektionerna. Tänk att det bara är två år sen hon var den lilla tjejen som behövde hjälp med allt. Så stolt över henne!

Kram på er!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *