Malins Blogg 2.0

Äntligen kan jag hälsa er välkomna tillbaka till bloggen. Jag har, som ni kanske ser, bytt plattform och flyger nu på egna vingar. Att vara tillbaka på WordPress känns jättebra. Headern är utbytt efter fem (!) år och ja, designen har fräschats till och upp. Tusen tack Daniel för hjälp med flytten!

För en vecka sedan ställde jag frågan på Instagram hur många som följt mig sedan Jolie föddes och det var över hundra stycken som följt mig så pass länge. 100 stycken av 5800 så jag förstår ju att många har hittat till mig längs vägen. När hittade just du hit till mig?

Min vision är nu att bloggen ska bli ett komplement till Instagram. En gång i tiden började min Instagram som ett komplement till bloggen, sedan blev det 50/50 och senaste åren har jag dessvärre knappt bloggat. Nu tänker jag att de olika kanalerna ska få gå hand i hand där Instagram kommer uppdateras oftare medan bloggen får ta hand om längre texter. Min målsättning är dock att försöka uppdatera bloggen en gång per dag till en början – betydligt färre gånger än “back in the days” men otroligt mycket oftare än senaste tiden. Det känns väl som en fair deal?

Vad kommer jag då att blogga om? Precis som förr så blir det mitt liv med allt vad det innebär. Som egen företagare är jag själv mitt största och viktigaste varumärke. Jag har ofta brottats ofta med hur personlig jag kan vara när jag nästa dag kan sitta i ett viktigt affärsmöte men har kommit fram till att jag ändå har mest att vinna på det personliga – så det spåret kommer jag inte lämna.

Välkomna tillbaka till Malins Blogg 2.0 – ska bli så himla kul att få hänga med er igen!

Ps. Som alltid vid plattformsbyte finns det lite småfix kvar att ordna. Säg gärna till om du upplever något som konstigt!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Kul att du börjar blogga igen! Jag halkade in hos dig precis innan du fick Loo, tack vare att jag var gravid samtidigt (min V är född några få dagar efter Loo). Tycker att du har en bra mix, är lagom “personlig” och verkar ha en sund inställning till hälsa och träning i största allmänhet. Ser fram emot fler inlägg!

 2. Åh, vad kul att du börjar blogga igen ? jag har hängt med sen någon månad innan Jolie föddes, jag hittade hit via maddes blogg tror jag ☺️

 3. Åh! D inlägget missade nog jag. Jag har också läst bloggen sen innan Jolie föddes!
  Kul att du e igång med bloggen igen!
  Imponeras över ditt sitt att leva livet. Du verkligen l e v e r livet så att säga, med alla dess med och motgångar. Tar för dej av saker å prövar dig fram!
  All lycka till m nya jobbet! Å superroligt att nu också få dölja er när hästintresset får ta större plats!

 4. Hej! Vad roligt att se att du börjat blogga igen. Har ju kikat in titt som tätt för att se om du du uppdaterat. Minns inte när jag läste din blogg första gången men det är ett bra tag sedan. Din nya design är riktigt snygg. Ska bli kul att få följa dig igen!

 5. Jag började läsa din blogg när du väntade Jolie, jag väntade min första dotter samtidigt. Det var på den tiden då man ”chattade” i kommentarsfälten så vi brukade skriva till varandra genom bloggarnas kommentarsfält haha. Läste även Madeleines blogg som då väntade Lova 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *