Lyslördag 2019

Man vet att det blivit en tradition när man tappat räkningen på hur många år som passerat. Jag vet inte om det var min åttonde, nionde eller tionde Lyslördag i Sundsvall igår men oavsett var det lika mysigt som vanligt. Lyslördagen är den dagen all julbelysning tänds i Sundsvall till tonerna av Stad i ljus. Supermysigt!

Världens bästa familj <3

Efter lyslördagen var vi bjudna på middag hemma hos Markus och Viktoria med barn, Andreas bror med fru. Dom står oss så nära och är verkligen inkluderad i familjfamiljen. De bjöd på jättegod mat, vin och godis. Barnen bjöd på glada miner hela kvällen. Perfekt lördagskväll!

Lax, pasta och vitt vin. Mums, mums!

Denna söndag har jag ännu inte hunnit göra så många knop. Jag har klippt Andreas och rakat Jolies underhår, men that’s it. Det är regnigt ute och dagen går halvt i slowmotion så jag funderar på vad vi ska hitta på. Andreas blev precis upphämtad med taxi och ska med flyget mot Skåne då han ska vara där på kurs hela veckan, så det är jag och barnen hemma. Funderar på något “röjarprojekt” men frågan är om jag orkar? Påbörja det är ju inget problem, men att slutföra när man är mitt i allt är en annan femma, haha 🙂

Hoppas ni har en fin novemberhelg!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Du skriver ofta om Andreas familj här och på Instagram, men nämner nästan aldrig dina egna föräldrar eller syskon?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *