Gyllene Tider | Botaniska Trädgården

Efter mycket om och men beslutade vi oss för att gå på Gyllene Tider trots allt. Jag fick höra att Botaniska Trädgården är stor och att det förmodligen inte kommer bli trångt på klassiskt konsertvis och då kändes det mycket bättre att gå.

Vi började dagen med en shoppingtur i ett regnigt Uppsala. Jag gillar att packa sparsamt när vi reser men denna gång tog jag nog priset. När vi skulle klä sig igår morse konstaterade jag att jag hade med mig en träningströja, ett par byxor, ett par strumpor och ett par trosor. Det var det. Och jag hade haft på mig alltsammans dagen innan, haha 🙂 Så shopping fick det bli. Det passade egentligen ganska bra då jag rensat garderoben stort på senaste och jag har få kläder som passar storleksmässigt. Dessutom hittade jag för en gångs skull kläder på REA vilket sällan sker annars.

Dessa byxor och linne från Zara köpte jag bland annat. Superhärligt och glansigt material. Efter en timme på Gina Tricot och Zara kurrade magen och vi slank in på restaurang PLOCK som ligger precis bredvid vårt hotell. Två glas cava och tapas hör inte till vanligheterna en måndag lunch men åh så gott det var!

Efter lunchen tog vi en vända till i några affärer och jag köpte en jättefin kappa på REA på H&M. Det visade sig sedan bli dagens KAP då det var småkyligt på konserten på kvällen.

När vi, eller kanske snarare jag, var nöjda i butikerna gick vi tillbaka till hotellrummet för att vila och göra oss i ordning. Lagom tills vi skulle knata iväg upphörde regnet och solen sprack upp över Uppsala. Med undantag för några få droppar var det sedan uppehåll under hela konserten – så himla tur med tanke på hur regnet ÖST ner hela dagen. Jag satt i en halvtimme på badrumsgolvet och torkade mina skor med en hårfön, haha!

Inte ofta det händer – nya kläder från topp till tå. Leggings från Gina Tricot (adlink), Tröja från Lindex, Väska och kappa från H&M, Hårband från Zara.

Middag inne på konsertområdet. Låt oss säga att lunchen var godare!

Jag och min älskade man innan konserten började. Vi valde sedan att stå snett bakom den stora folkmassan och på det sättet såg vi scenen jättebra utan att behöva trängas.

Själva konserten var såklart, BRA! Kan det bli annat med Gyllene Tider? Helt otroligt att de levererat i 40 år nu och fortfarande har sina toppar. Sen tyckte jag i ärlighetens namn inte det var WOW-WOW men det var godkänt och det var kul att se bandets glädje på scenen!

Vid 23-tiden var konserten slut och vi kilade hem till hotellet igen. Jag fastnade i en bok och somnade först kring 01. Tyvärr vaknade jag redan 06:45 och kunde sedan inte somna om pga renoveringar som pågår på hotellet. Vi kan inte rekommendera Scandic Uplandia som skött information och upplysningar kring renoveringarna mycket dåligt. Men det är en annan historia.

Nu ska vi packa ihop på rummet och sedan åka hem till Loo som är hos farmor och farfar. Längtar. Jolie är ute på semester med sin pappa.

Kram på er!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. Morrn läser din blogg å igår passerade vi Sundsvall. Ligger i husvagnen på en rastplats på väg på semester. 41 mil hemifrån än så länge. Dagens mål blir Norrfällsviken!
    Tack för en trevlig blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *