Gasa på all-in

Jag började min nationaldag inne på jobbet där jag hade två stycken PT-kunder. Jag kallar det fortfarande “jobbet” då jag tar emot mina kunder på Sportsgym, eller STC som det numer heter, och det är även där jag har hyrt ett kontor. Efter kunderna slängde jag i mig lite lunch och åkte ut till stallet där jag mötte upp Viktoria och Saga, där Saga är barnens kusin.

Dagens PT-jag

Jag hade lovat Saga att rida så vi pysslade på tillsammans med Anezza och gick sedan en promenad i skogen tillsammans. Idag har det varit riktig sommarvärme så det var hur mysigt som helst. Efter det körde vi picknick på stallplan innan jag och Saga gick in i stallet och mockade.

Jag vet en tjej som är sugen på att börja rida på riktigt, hihi!

När vi var klara i stallet sedan åkte vi hem till oss allesammans där Andreas grillade på kyckling till middag. Till efterrätt blev det glass och jordgubbar, och en flagga på bordet, mer nationaldag än så blev det inte här i år. Och det känns hur skönt som helst. Vissa år finns energin till högtider att gasa på all-in, andra år är det lugna och sällskapet det enda viktiga <3

Hoppas ni har haft en fin dag, oavsett hur ni har firat eller inte firat den.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *