Friday, I’m in love!

I don’t care if Monday’s blue
Tuesday’s gray and Wednesday too
Thursday I don’t care about you
It’s Friday I’m in love

Vaknade upp till en grå fredagsmorgon men på strålande humör! Jag satte på Spotify med fredagslistan och kände direkt att detta blir en bra dag.

Det har varit en sjukt tuff och intensiv vecka och känslan imorse var att jag klarade det. I onsdags morgon bröt jag nämligen ihop totalt och funderade vad jag håller på. Varför väljer jag att satsa på ett start-up-bolag som kräver så mycket jobb just nu? Det är liksom egentligen inte rätt tillfälle i livet. Men i tiden är idén rätt och magkänslan säger att det är nu eller aldrig. Sen är frågan om tiden någonsin blir rätt? Jag motiverar mig hela tiden med att fråga mig själv var jag vill vara om ett år och med hjälp av det orkar jag alltid lite till. Denna vecka hade dock aldrig gått ihop om det inte var för att Loos farmor och farfar ryckte in i onsdags och sa att han fick sova där tills torsdag. Sen när jag skulle hämta han igår sa de att han fick stanna tills idag. Så himla skönt. Jag har tagit två “avslappningstabletter” varje kväll dessa två dagar och sovit som en STOCK. Kan inte minnas när jag sov hela nätter sist. Igår kände jag mig fortfarande inte återhämtad men idag är det stor skillnad. Tänk vilken magi sömn kan göra!

Loo och farmor igår <3

Imorse åkte jag ut till Birsta City då Cubus hade shoppingmorgon med 40% på hela sortimentet. Egentligen är det shoppingstopp nu, vi lever just nu mest på Andreas lön, men jag har verkligen så lite kläder som passar min kropp. Den har förändrats rejält sen graviditeten med Loo. Så bestämde mig för att unna mig ett par tröjor. Blev två tröjor till Loo också.

Förra veckan, betydligt skitigare hår idag, haha 🙂

Nu har jag parkerat mig på Café Charm och sitter här och jobbar idag innan jag ska iväg till Ernst & Young på eftermiddagsmöte. Aktiebolag, here I come!

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram kram!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *