En lång helg

I fredags checkade jag och Andreas in på hotell här i Sundsvall. Andreas fick det av mig i födelsedagspresent för ett par månader sedan och i fredags var det då dags. Vi checkade först in på Scandic City och gick därefter till Innergården för ett glas bubbel. Vid 18-tiden traskade vi vidare till APA för mat och mer bubbel för mig, och öl till Andreas. Jag har ett par andra favoriter när det kommer till restauranger i stan men det var ju Andreas present och han som fick bestämma. APA har supergoda burgare så det gick fint det med. Planen var sedan att traska vidare på en barrunda och kika in alla nya ställen som poppat upp i stan senaste året. Men, ja, här kommer ett men, efter ett fjärde glas bubbel som intogs på nya Blocos takterass kände både jag och Andreas att hotellsängen lockade. Så vi tackade för oss, gick förbi Hemmakväll och kröp sedan ner i hotellsängen med Titanic på TV:n. Filmen var inte självvald men fanns inget annat att se på. En helt perfekt utekväll för två slitna småbarnsföräldrar, haha 🙂

När vi vaknade utvilade på lördagsmorgonen kilade vi ner till restaurangen för en lång hotellfrukost i lugn och ro. Underbart. Därefter gick vi tillbaka till hotellrummet och gjorde absolut ingenting. Också underbart. Vid 11-tiden checkade vi ut och tog oss en runda på stan innan vi åkte ut till Jolies pappa för att hämta henne. Därifrån körde vi vidare till Jolies kusin för ett barnkalas. Kontraster!

Utslagen – det är farligt att pausa 😉

När kalaset var slut åkte vi hem till Juniskär men stannade hos svärmor och svärfar för att plocka upp Loo och äta middag. Vi var hemma igen kring 20:00 och då satte jag och Jolie oss och gjorde skyltar till vår Loppis.

Jag däckade i säng strax efter tio. Ibland blir jag mer trött av att vila än att gasa på, så jag och Andreas sa att vi såg vårt dygn mer som VI-tid och något roligt tillsammans än återhämtning.

Söndagen gick sedan i Loppisens tecken och oj som vi sålde. Så lättsamt att ordna loppis på hemmaplan. Bara ställa upp sakerna ute i trädgården och bjuda in folk.

På eftermiddagen kom Jolies pappa med familj till oss och vi körde en mellisfika tillsammans mysigt. Fick jag bebisgosa en snabbis med nytillskottet som nu är 3 månader gammal. Älskar vår familj och är så lycklig!

Min entreprenörstjej!

Nu sitter jag inne på kontoret i stan och jobbar. Jag får ofta frågan vad jag jobbar med och tja, HÄR har jag försökt ge en beskrivning på det.

Hoppas ni har en fin måndag!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *