Det goda bruket

Idag har det verkligen varit ruskväder hela dagen. Ni vet sådär när regnet aldrig slutar regna utan det bara strilar ner i jämn takt timme för timme?

Efter frukost åkte vi ut till Matfors, cirka 2 mil från oss, för att besöka en hästloppis. Jag fyndade en hel del för 150 kronor. Älskar att shoppa när det är billigt! Ännu mer när det är i bra begagnat skick för då känns det som en gärning för miljön också.

När jag shoppat klart bestämde vi oss för en fika på Det Goda Bruket, också det i Matfors. Jag har aldrig varit där tidigare men däremot hört mycket gott om det, och nog var det gott. Relativt dyrt men perfekt lördagsaktivitet just idag. Hur mysigt som helst att dricka kaffe, äta bakverk och mysa medan regnet öste ner utanför. Både bakverk och kaffe var otroligt gott och servicen var på topp. Jag kan verkligen rekommendera ett besök där!

Klossar underhöll Loo när det började klia för mycket i benen för att sitta still 🙂
De hade även mycket fin inredning och gå-bort-presenter

När magarna var mätta åkte vi till ICA Maxi för att storhandla, och gissa vad jag fick syn på där? LUSSEBULLAR! Jag har i många år haft som regler att inte dricka julmust innan första advent. Men lussebullar däremot, alltså det är ju oemotståndligt gott! Kunde inte låta bli…

Nu ligger jag i sängen och bloggar men ska strax stänga ner datorn. Är så galet mätt då Andreas fixade tapas till middag medan jag var i stallet. För en gångs skull klickade allt så jag nattade Loo, som somnade direkt, när jag kom hem från stallet och vi, alltså jag och Andreas, har nu haft världens myskväll i soffan med tapas och rödvin. DET var inte igår och jag åt alldeles för mycket. Typ julbordsmätt nu, haha!

Natt natti och hoppas ni haft en bra lördag <3

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *