Att signera

Jag började min dag med två PT/MT-pass inne på jobbet innan jag strax efter lunch åkte ut till Alnö för att möta upp Jolie på stallet. Hon fick lifta dit med Anezzas ägare och var redo att sadla när jag kom dit. Jolie har verkligen blivit så galet duktig på både ridningen men även att hantera och sköta om hästar. Hon brinner verkligen för stallet och hästarna och har en glöd svår att beskriva.

En favoritbild från i midsommar <3

Idag stötte jag på mitt första problem som fru Karl….Sikström. Vi skrev idag fodervärdsavtal på Anezza och plötsligt skulle jag signera ett avtal med nytt efternamn. Hur gör man? Hur ska signaturen se ut? Jag har ju liksom signerat med samma signatur sen jag var 13år och fick min första legitimation – det vill säga i 18år. Jag satte såklart en kråka på avtalet men den blev inte snygg och den blev inte jag, haha. Här ska övas!

Nu ska vi strax åka iväg och signera nästa avtal – det för en stallplats till Anezza. Herregud, vi blir med häst den 1 augusti. Det hade nog ingen i familjen räknat med för bara några månader sedan. Men detta kommer bli SÅ bra och vi älskar redan vår lilla prinsessa så mycket.

Brantsviken Anezza – just nu med ett gräsföl i magen 😉

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *