Åre & Attefallshus

Min dag började tidigt imorse. Jag var så trött igår kväll så orkade aldrig packa inför Åre då. Så vi ställde istället klockan på 06:00 imorse för att packa då. Inte supertidigt men ändå tidigt när en är sliten. Två timmar senare rullade vi in mot stan – jag, Andreas och Loo. Jag hade en PT-kund bokad och därefter mammaträning.

Dagens jag – frusen imorse så mycket kläder på!
Några av dagens starka mammor!

Direkt när mammaträningen var avslutad så satte vi oss i bilen och brummade upp till Åre. Vi har hyrt ett jättemysigt (och fräscht!) Attefallshus mitt i byn. Vilken dröm om detta vore vårt egna boende. Vi var faktiskt på väg att köpa en lägenhet i Åre i vintras. Allt var klart, lånelöftet påskrivet, kontakt med mäklare etc.. Men i sista sekund bestämde vi oss för att det inte var läge att köpa då jag snart skulle bli egen företagare igen. Lägenheten var ett nybygge som det är inflytt på nu i juni. Jag var jätteledsen där och då och det känns även tråkigt att vi inte får flytta in nu. Men, det känns ändå som ett klokt beslut. Var sak har sin tid och när jag fått stabilitet i företaget står lgh-köp i Åre högst på listan.

Puss, puss älskling

Vi tog en promenad när vi kommit fram. Det är kallt och ruggigt i Åre idag men det gör ingenting. Jag älskar att bara gå runt här i byn ändå. Mitt hem, mina rötter, stället jag kan varenda gata och stig utantill. En dag ska jag ha ett hem här igen – att växla mellan. Vi lämnar såklart inte vårt Juniskär.

Det bästa med denna tripp är att vi har noll planer. Vi bokade spontant igår så vi ska bara mysa på och göra det vi känner för. Underbart och välbehövligt.

Nu ligger jag i sängen och bloggar medan Andreas sitter nedanför mig och kikar på hockeyn. Himla mysigt litet hus och jag älskar sovloftet.

Natti natti, vi hörs imorgon!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *