2020

Gott nytt år underbara bloggläsare!

På Instagram får jag då och då frågan om jag inte kan blogga och uppdatera oftare och well…i wish! Ni skulle bara veta hur många blogginlägg jag har skrivit i mitt huvud och hur många foton jag tagit som jag tänkt publicera på bloggen. Jag kan inte skylla på tidsbrist, däremot energibrist. Tiden att blogga har jag, oftast, på kvällen men då finns inte min energi. Ni som följt mig länge vet ju att jag både har en hjärnskada och epilepsi med daglig medicinering som följd och det gör just nu att min hjärna inte fungerar om kvällarna. Efter en intensiv jul/nyår har även min hjärntrötthet smugit sig på igen. Så min vilja finns och tid finns. Men inte energi.

Jag försöker prioritera och prioritera och just nu ser det oftast ut så här:

  1. Jolie och Loo
  2. Jobb med mitt startup-bolag
  3. Jobb med MT Studio
  4. Vila / återhämtning

Det jag skulle vilja lägga mer energi på är Andreas, egen träning och eget välmående – typ fika med vänner, ridning för min egen skull och annat. Men var sak har sin tid och just nu får jag bara försöka acceptera läget. Andra tider kommer.

Just nu sitter jag på mitt kontor på STC där jag utgår ifrån när jag har mammaträning, PT-kunder och andra träningsgrupper. Jag har precis kört igång en ny grupp med mammaträning vilket är lika kul som alltid. Så många gånger har jag sagt att jag ska lägga den delen av mitt företag på hyllan men ändå står jag här om och om igen. Det är dels för kul för att sluta, dels är det en så härlig upplevelse att få hjälpa mammorna. Strax ska jag byta om och bege mig vidare mot BizMaker och min kontorsplats där. Ställa om hjärnan från kreativ träning till…ja, hjärnarbete, haha 🙂

Vilka är ni som läser här fortfarande? Mina siffror är långt ifrån vad de än gång var men de dagar jag uppdaterar är ni fortfarande runt 500 stycken som kikar in. Kul!

Hoppas ni får en fin onsdag, här var det sol imorse men nu öser regnet ner. Härliga januari… Kram på er!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *