Medicinsk tränare – Plugga i Palma

God morgon vänner!

 

Jag sitter just nu på mitt hotellrum på Hotel Mornington som ligger vägg i vägg med skolan. Så himla bra att skolan och hotellet har samarbete så att vi elever kan bo billigt mindre än ett stenkast från skolan. Sömn och vila brukar prioriteras, i alla fall för mig, mellan dagarna så då är det skönt att slippa lägga tid på resa.

 

Förra helgen den här tiden befann jag mig dock i vackra Palma och såklart var studieböckerna med. Kan dock erkänna att jag faktiskt bara läste mina anteckningar men efter två fulla föreläsningsdagar med Pr. Michail Tonkonogi för två veckor sedan fanns där en hel del anteckningar att gå igenom, haha 🙂 Min stackars sambo som jag reste med får ofta utstå många olika tester från mig och våra dagar i Palma var inget undantag. Morgonträning på hotellets ”gym” där vi testade på olika typer av träning taget direkt från mina anteckningar. Jag är en sådan som oftast lär mig bäst genom att snabbt omvandla teori till praktik. Så med barnfria dagar i Palma gällde det att passa på.

 

Nu är jag som jag som sagt vad tillbaka på skolan i Stockholm och om en halvtimme kickar vi igång utbildningshelg nummer 2. Kanske inte med samma vyer som förra helgen men ack så skoj det ska bli ändå. Carita Lesche ska vara vår lärare för dagen och jag tror att vi idag ska gå in på posturala analyser och att förhålla sig till smärta vid träning – spännande!

Utsikten från vår balkong ♥
 
Edit: Detta inlägg skrevs i september men publicerades först nu i november. Kram på er!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. Plugga i Palma är ju ganska lyxigt 🙂 Även om det nu är ett tag sedan så kan jag inte låta bli att drömma mig bort till Mallis när kylan biter i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *