Gudmor & Gudfar

En extra hand att hålla genom livet och ett vakande öga över honom. Ja, idag fick Madeleine och Micke frågan om de ville bli Loo’s gudföräldrar och vi är så tacksamma att de tackade ja. Egentligen har vi vetat sedan han låg i magen att vi ville ge just dem frågan men vi vill leverera den på ett fint sätt vid rätt tillfälle och idag var dagen för det ♥
 
Efter lite glädjetårar och kramar fick vi tre härliga timmar tillsammans på vår baksida. Solen har värmt så gott både igår och idag och ÄNTLIGEN är vårvintern här. En vet att en har det härligt när en inte kollar på klockan utan rätt vad det är utbrister “OJ, är klockan så mycket…”. Grillning, lekande barn och männen på taket medan jag och Madde myste på i solen. En energi-påfyllar-dag deLux!
 
Loo 2,5 månader
 
 ♥
 
Papporna jobbar…
 
 …papporna vilar…
 
 …och papporna leker 🙂
 
Micke står raklång i snön!
 
 Gudmor myser med Loo ♥
 
 
Jag, Lova och Lion var såklart också med men ingen av oss fastnade på bild, hihi. Vi har så fantastiskt mycket snö denna vinter och jag älskar det. Dagar som denna är helt magiska. För mig får gärna snön ligga en månad till, efter det kan den få försvinna snabbt så vi får välkomna våren. Men just här och nu är det perfekt som det är!
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Tänk ändå vad häftigt att ni har fått en sådan relation!
    Förstår att hon (och M) blev glad över en så ärofylld förfrågan, som ju är lika mycket en kärleksförklaring åt henne som åt Loo 🙂

  2. Fint! 🙂 Jag såg ditt inlägg på instagram nu, om att det är ett år sedan ni plussade med Loo, får jag fråga hur långt innan/efter det var bim? Vilka symptom du hade (om du hade några) innan du plussa..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *