Activewear INSPO

God morgon vänner!

Varje vår och höst försöker jag inventera min träningsgarderob precis som “modemänniskorna” inventerar sina vanliga garderober. Vad behöver jag inför säsongen? Vad är slitet och har sätt sina bättre dagar? Vad har jag ledsnat på och kan skänka vidare? Det går ju onekligen en hel del träningskläder för mig eftersom jag både jobbar och tränar i dem. Vågar nog inte säga hur många uppsättningar jag går igenom på en vecka, och ibland till och med på en dag. 
 
Som ni vet är Röhnisch mina favoriter och förutom mina cykelkläder består nästan hela min träningsgardeob av just kläder från Röhnisch. Kläderna håller riktigt bra kvalitet och trots att jag sliter på den mer än normalt så håller de tvätt in och tvätt ut. När jag uppdaterar garderoben blir det alltså oftast att skänka iväg eftersom kläderna är så gott som i nyskick. Det är ytterst sällan jag måste kassera något.
 
Här är några favoriter från vårkollektionen som släpptes här om veckan. Scrolla gärna ner så hittar ni tips hur jag brukar tänka när jag bygger upp och fyller på min träningsgarderob.
 
 
 
 1) Träningstoppar. Majoriteten av mina träningstoppar brukar jag satsa på basfärger som jag inte ledsnar på. Sådana som verkligen håller år in och år ut. Denna modell är en favorit till bra riktigt pris dessutom. Dock gillar jag variation så varje säsong vill jag gärna fylla på med ett eller två signaturplagg. Exempelvis de blommiga topparna ovan. Sådant som jag tokälskar nu men gissningsvis har tröttnat på om ett år. Variation förnöjer!
 
2) Tights. Egentligen är det samma princip här. Färger och mönster i all ära men det är de svarta/gråa tightsen jag lever i, gärna tillsammans med en färgglad topp. Shape Tights är mina absoluta favoriter. Lite dyrare men de håller verkligen formen och kvaliten över lång tid om en sköter dem rätt. Värt en invenstering! 
 
3) Sport-BH. Jag är rätt “platt” och behöver därför inte så mycket stöd. Därför satsar jag gärna på mjuka Sport-BH:s som knappt känns. H&M har faktiskt mina favoriter. Färgen försöker jag hålla neutral, helst svart, då jag kan störa mig otroligt på att färgen på BH:n inte matchar linnet. Så neutralt it is. Dock vill jag ha variation även här, särskilt på sommaren när jag ibland tränar utan linne, och då gillar jag sådana varianter som är lite mer täckande. Typ den ovan i bild.
 
En summering är att jag kör på basplagg i grunden som jag gärna kryddar upp med ett par signaturplagg. Basplaggen får gock gärna vara färgglada, speciellt topparna!
 
 
Tights nummer 2 och 4 i bild är Shape Tights. Av dessa två skulle jag satsa på nummer 2 – en klassiker som passar till allt och håller länge.Tights nummer 1 och 3 är det jag kallar signaturplagg. Så sjukt snygga!
 
Detta inlägg är faktiskt inte i samarbete med Röhnisch utan jag tipsar direkt från hjärtat och min erfarenhet.
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Jag tänker likadant fast tvärtom och har alltid gjort när det gäller kläder. Basplaggen är det som blir liggandes eller som kommer fram när jag inte har något bättre att ha på mig. Det är de färgglada signaturplaggen som jag blir kär i och som följer med år efter år ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *