17/1-2017

Hej vänner!
 
Vad roligt att ni gillade lördagens vlogg, det där med att klicka på hjärtat är ett sånt enkelt sätt för mig att få feedback. Fler vloggar ska det alltså bli 🙂
 
Jag har haft två rätt dåliga dagar med min sjukdom söndag och måndag så därför har det varit lite småtyst här. Söndagen var jag sängliggandes hela dagen i princip. Oftast vet jag när och varför bakslag kommer men ibland har jag verkligen ingen aning. Som där i söndags. Men, nu har det vänt under dagen och jag hoppas på att känna mig ännu piggare imorgon.
 
 
Jag hämtade Jolie tidigare från dagis idag där planen var att ha en lugn och skön eftermiddag på hemmaplan. Dock kom jag på att vi var tvungen att svänga förbi Polisen för att hämta ut våra nya pass och sedan ta en sväng till affären också så innan vi var hemma var klockan över fem ändå, vilket är den tid vi oftast kommer hem. Jag hatar att handla på vardagar, tycker det tar sådan värdefull ledig tid, men det blev aldrig någon handling för oss i helgen och kylskåpet fyller visst inte på sig själv, hehe 😉
 
Nu är Jolie nattad efter ett muffinsbak här på kvällskvisten och jag sitter i soffan och väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet.
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Uscha vad himla tråkigt, tycker så synd om dig.
    Hur känns diagnosen kan du inte skriva och berätta lite om vad som händer i kroppen. Och hur känns det när den smyger sig på? Och vilka symtom känner du?
    Krya på dig
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *