En tung vecka

Hej vänner!
 
Mår ni bra? Jag har i ärlighetens namn haft en ganska tung vecka. Jag kämpar på med min epilepsi på ena sidan och stressen på den andra sidan. Jag mår mycket bättre nu än tidigare men det är fortfarande tufft vilket inte minst visar sig kvällstid när arbetet är slut för dagen, Jolie är nattad och jag kan slappna av. Tyvärr går det ofta ut över Andreas som är den som står mig närmast. Vi kämpar och har så mycket försåelse vi kan för sjukdomen men ja, ibland är inte förnuftet med oss helt enkelt och känslorna tar över. Det är ju egentligen ganska naturligt att det tär på en när energin bara räcker till det som är måsten men inte finns till det minsta utöver det.
 
Så, det har varit en tuffare vecka än vanligt egentligen utan anledning. Därav att det varit helt tyst här inne. Men trots denna tuffa vecka märker jag att allt går åt rätt håll. Jag har mer energi nu än innan och anfallen blir färre och färre. Så fortsätter jag i samma lugna takt är jag övertygad om att det kommer fortsätta gå i rätt riktning.
 
Lite luddigt inlägg här baserat på känslor men vill ändå ge er en heads up så att säga. Helg imorgon och jag ser framemot fredagsmys med familjen, vännerbesök och förhoppningsvis några timmar ute i solen.
 
Kram på er!
 

 
Gissa vem som lekte runt med kameran förra helgen? Familjens femåring, haha 🙂 Faktiskt kul att ha bilder från hennes perspektiv och som är “i farten” under en söndagspromenad vid havet. Älskar det. Precis som jag älskar mannen på bilderna där ♥

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. STORA kramar från mig och du, trots att vi knappt känner varandra, men bor i samma stad, det gör vi… tveka inte en sekund på att be om hjälp, jag ställer upp. Avlastning på jobbet, eller vad tusan det kan vara! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *