En spark i baken

Nej hörrni, nu känner jag att jag behöver en spark i baken med bloggen. Kan ni hjälpa mig med det? Min känsla är att bloggen gått lite för mycket på halvfart senaste tiden vilket jag tycker är tråkigt. Jag älskar fortfarande att blogga men skulle uppskatta en liten knuff i rätt riktning för att komma igång mer regelbundet igen. Så jag tänker så här – detta inlägg får bli en öppen frågestund. Jag svarar på alla frågor i ett inlägg och vissa frågor kan få skapa rubriker till alldeles egna inlägg. Så får vi igång en diskussion, ni får svar på grejer ni kanske är nyfikna på eller undrar över och jag får inspiration till blogginlägg. Så tar vi det därifrån sedan. Vad tror vi om det?
 
 
Och ni, jag vill skicka en stor kram till er! Tack för omtanken i föregående inlägg. Alltså det är häftigt, efter så många år i bloggvärlden värmer kommentarer och ord fortfarande precis lika mycket. Det lilla gör verkligen stor skillnad!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

  1. Hej hur blir det när du får ett anfall? Vad händer med dig då?. Hinner du träna något själv i gymmet med tanke på att du är PT och jobbar på gymmet?.
    Hur trivs Jolie i nya huset? tog hon flytten bra?
    Många kramar. Hoppas hösten blir bra.

  2. Hej! Jag undrar hur det går med din bäckenskada? Jag har nämligen själv problem med bäckenet efter senaste graviditeten… har ont och får som "stickningar" vid främre fogen/höger höft/ljumske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *