Rough Days

Hej vänner!
 
Jag vill börja med att tacka för all fin respons i föregående inlägg. Ni som skickar en kram. Ni som delar med mig av er egen situation. Ni som visar förståelse. Tack ♥
 
Jag har haft ett par småtuffa veckor och att skriva inlägget var otroligt skönt samtidigt som luften gick ur mig. Så jag var tvungen att krypa tillbaka och samla mig en stund. Men nu är jag tillbaka här igen och HEJ, jag har saknat er!
 
 
Just nu sitter jag i soffan, kikar på nyheterna och bloggar. Jolie leker hos granntjejen och Andreas är ute och skottar snö. En lugn och skön stund, bara musik och tända ljus som saknas. Varva ned på riktigt. Kanske ska satsa på det efter kvällens nattningsrace.
 
Jag hoppas att ni mår bra? Kram kram!
 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Hej igen! Jag har saknat dina updates också. Skönt att du är på banan igen. Frukostmöte, jobb och fira dotterns femårsdag är mina planer för helgen, mår toppen. 🙂 Kram

  2. Hej Malin jag håller just på att gå igenom en separation som på 14 min avslutade 14 år det är det värsta jag någonsin upplevt ,jag måste helt enkelt hitta nått som får mig att tänka på nått annat och tänkte börja träna,kan man anlita dig som pt?
    Med vänlig hälsning, Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *