Lyslördag 2016

Hej vänner!
 
I lördags var vi på årets Lyslördag på stan och för mig och Jolie var det sjätte året vi gick. Med undantag från ifjol då jag var så sjuk har jag bloggat om det varje år – 2011, 2012, 2013 och 2014. Vi var där även 2015 men det blev inte dokumenterat mer än på Instagram. För Andreas var det andra året på Lyslördag och jag älskar att vi nu är inne på andra året av allting tillsammans. Andra Lyslördagen, andra julen, andra nyår och så vidare ♥
 
 
Lyslördag går alltså till så att hela stan släcks ned så att det är kolsvart. Det är en liten marknad på plats så en kan köpa glögg och pepparkakor och så. Olika uppträdande på scen. Sedan avslutas den med att någon, i år självaste Loa Falkman, sjunger Stad i Ljus och då tänds samtidigt all julbelysning upp i hela stan. Så himla mysigt!
 
När eventet var slut gick vi runt halva stan för att spontant försöka få bord någonstans men det var helt fullt på varenda restaurang. Så det slutade med McDriven och middag i soffan, haha, men rätt okej det med ibland.
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *