Att testa nya idrotter

Hej vänner!
 
Jag älskar att testa nya idrotter och sporter och jag älskar att det finns många första-gången-moments kvar även vid en ålder av tjugoåtta jordsnurr. Tyvärr har jag sedan min bäcken/höftskada blivit väldigt begränsad i vad jag kan testa på. Idag fick jag dock chans att testa på bågskytte vilket passar mitt bäcken alldels utmärkt. Jag är sämst på att träffa mål när det kommer till bollsporter men var däremot rätt duktig på lerduveskytte back in the days. Bågskytte verkar också vara min grej och tack vare två fantastiska tränare kände jag mig som en världsmästare direkt. Typ så. Det är så viktigt när en testar nya idrotter, sporter och motionsformer – att en får mycket beröm, känner sig bekväm och välkommen, och det gjorde jag verkligen idag. Jag blev inbjuden att testa fler gånger vilket jag garanterat kommer att göra. Om inte annat till våren då det var lite småkallt att stå utomhus idag i ett par minusgrader.
 
 
 
Jag är verkligen ingen lagidrottare utan har alltid fallit mer för sporter och idrotter där prestationen ligger på mig själv. Det närmsta lagidrott jag hållit på med under längre tid är ridning då min lagkamrat var min käre häst. Jag kan tycka att det är tråkigt att mycket av skolidrotten fokuserar just på lagidrotter, eller det var i alla fall så på min tid, då det passar långt ifrån alla. Absolut träna på att samarbeta och jobba i team men man kan inte förvänta sig att det passar alla. En liten kvällsreflektion så där.
 
Är ni lagidrottare eller föredrar ni individuella sporter?

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Lagidrottare helt klart, kan inte släppa den där fotbollen även om den försökte göra ett stopp för snart två år sedan med en korsbandsskada. Det är verkligen som att ha en extra familj tycker jag.

  2. Hittade hit via Mari.
    Alltid roligt att hitta nya bloggar! 🙂

    Jag föredrar definitivt individuella sporter. Föredrar t.o.m. att springa själv, även om jag hör hur många andra förespråkar att springa i grupp… Hehe!

  3. Helt klart lagidrottare. Spelade handboll i många år som "ung" och älskade det, man vinner tillsammans, kämpar ihop som ett lag. Spelade även tennis i många år men kände aldrig det där lyckoruset i tennisen när det gick bra. Vem skulle jag fira med liksom? Haha!

  4. Heja dig!!

    Föredrar ingen sport alls 😉 hahah… men måste jag så vill jag nog vara själv. Har ju börjat springa (galenskap ;p) och det är rätt skönt att vara ensam då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *