Tack Workout Åre

Hej vänner!

Jag hade en fantastisk träningsdag igår med tre praktiska pass och ett teoretiskt. Superlycklig över att mitt huvud var med mig hela dagen med undantag för ett litet epilepsianfall på kvällskvisten. Det är ett litet lotteri med träningen just nu men igår var dagsformen helt klart på min sida.
Helgens favorit nummer ett blev 30 minuters sprint på cykeln under ledning av Jim Berg igår förmiddags. En fantastisk instruktör och inspiratör helt i min smak. Favoritpass nummer två för helgen blev hör och häpna Body Balance klockan åtta imorse. Även det under ledning av Jim i team med Hanna Lundh. Ni som känner mig vet att Yoga inte är min grej någonstans, jag tycker verkligen inte om det, men Body Balance däremot möter min nivå bra. Passet imorse var en perfekt start på dagen och ett lika perfekt avslut på helgen. Kärlek till kroppen!

Nu sitter jag på tåget hem och beräknas tuffa in i Sundsvall om ett par timmar. Gissar att det inte blir så mycket morsdagsfirande utan snarare flyttpackning. Imorgon flyttar vi till huset – iiiihhhh! Men, först pussar och kramar till mitt lillhjärta som jag fått äran att vara mamma till i snart 5,5 år nu ❤️

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *