Tävling med Kronfågel

God morgon vänner!
 
Som ni kanske minns testade jag för ett par veckor sedan den nya Minutkycklingen från Kronfågel och nu ska ni få chans att göra detsamma. Jag tävlar nämligen ut ett härligt kit med massa goda kycklingprodukter – minutfilé, kycklingbacon, kycklingpinnar, minutstrimlor/minutskivor, minut-kyckling och kryddmarinerad kycklingfilé. Visst låter det gott?
 
För att vara med i tävlingen vill jag att ni svarar på vilka smaker Minutkyckling det finns samt lämnar en kort motivering varför ni vill vinna. Det är med andra ord enkelt att delta och alla kan vara med, glöm inte att lämna en e-post så jag kan kontakta er vid eventuell vinst.
 
Psst…För större vinstchans får ni gärna kika in hos mina bloggkollegor och tävla hos dem också. Lycka till!
 
Detta är ett samarbete med Kronfågel
 

Du kanske också gillar

41 kommentarer

 1. Kul tävling 🙂 Den finns i smakerna classic, Caesar och BBQ-smak 😀

  Vi vill vinna eftersom vi äter mycket kyckling här hemma och det hade varit kul att testa nya saker där dottern kan hjälpa till. Inte varje dag man kommer hem tidigt och hinner laga något avancerat till middag

 2. Smakerna finns i Caesar, BBQ och klassisk
  Jag fullkomligt älskar kyckling och det skulle vara kul att få prova på något nytt så jag håller tummarna för att få prova något som går fort och som är enkelt att använda i matlagningen.

 3. Smakerna är klassisk, bbq och Caesar! Som nyblivet ensamstående med två små pojkar skulle detta underlätta vardagen för mig, jag har fortfarande inte kommit in i alla nya rutiner och just matlagningen är något som skulle vara skönt att spara tid på 🙂

 4. Smakerna är Ceasar, BBQ och classic.

  Jag vill vinna för att på måndag börjar jag mina tolv veckor mot bikini fitness och det innebär 12 veckor utav diet. Kyckling är relativt dyr mat och för att få lite variering och liva upp dessa tolv veckor på dieten så skulle det vara så kul att få pröva detta. Jag älskar kyckling i alla former och detta låter ju så gott.

 5. Smakerna är Classic, Caesar och BBQ.

  Jag vill vinna eftersom att jag har ett stort intresse för matlagning. Det hade varit super mysigt att få ordna en middag till familjen i trädgården nu när solen och värmen äntligen börjar komma.

 6. Classic, Caesar och BBQ
  Ja, kyckling är fortfarande riktig festmat för mig och det kommer ju några kycklinghelger här i vår: påsk (som redan varit) men framför allt Valborg/Sista april. Då ska man sitta på filt i Engelska parken och ha picknick på hel grillad kyckling, potatissallad och champagne före mösspåtagningen i Carolinabacken.

 7. Smakerna är BBQ, Ceasar och Classic BBQ. Jag vill vinna eftersom jag har en kräsen 3-åring i hushållet som behöver hjälp att vidga sina matvyer. Idag äter han bara kyckling som Nuggets, aldrig annars.
  -Jenny-

 8. Kycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.
  Jag vill gärna ha minutkyckling i frysen i kolonistugan. Det blir perfekt att ta fram till något gott efter en dag med trädgårdsarbete och pyssel.

 9. 1 Classic, Bbq och Ceasar.
  2 Då inte lusten till att laga mat har varit på topp då vi mista vår son för snart 3 månader sen så skulle detta vara toppen så att vår dotter som bara äter kyckling får i sig ordentligt med mat

 10. BBQ, Ceasar och Classic är smakerna.

  Jag hoppas vinna då jag och familjen älskar kyckling! Våra två små hjälper mer än gärna till i köket och då är det bra med smidig matlagning!

 11. Åhh vilken härlig tävling!Smakerna är Classic, Caesar och BBQ och jag hoppas på att vinna eftersom jag och min familj älskar god mat och då gärna provar kronfå ges nya sortiment!

 12. Åhh vilken härlig tävling!Smakerna är Classic, Caesar och BBQ och jag hoppas på att vinna eftersom jag och min familj älskar god mat och då gärna provar kronfå ges nya sortiment!

 13. Smakerna är Classic, Caesar och BBQ.
  Jag skulle vilja vinna då jag precis fått mitt första barn och detta kit skulle vara perfekt och smidigt att laga till då man inte har samma tid och ork att laga mat. Dessutom är ju kyckling himla gott och kan varieras på många sätt! ???

 14. Svar: Classic, Caesar & BBQ.

  För att jag helt enkelt bara älskar kyckling och som arbetssökande skulle dessa 300 kr vara guld värt!

 15. Classic, caesar och BBQ-smak. Skulle vilja vinna då vi äter mycket kyckling i vår familj och med fem barn så skulle det vara guld värt att testa på något som spar tid ?

 16. Classic, caesar och BBQ-smak. Skulle vilja vinna då vi äter mycket kyckling i vår familj och med fem barn så skulle det vara guld värt att testa på något som spar tid ?

 17. Vi börjar med smakerna Classic, Caesar och sist men inte minst BBQ.
  Jag vill vinna för att kunna bjuda hela storfamiljen på en middag härhemma?

 18. Smakerna som finns är klassik, bbq och Caesar. Jag hade gärna vunnit detta då jag älskar kyckling. Vore kul att testa kyckling som man inte brukar äta. Nu dags att laga kvällsmat, kycklingwok

 19. Smakerna är i Classic, BBQ och Ceasar.

  Varför vill jag vinna? Jo för att det hade ju varit mer än awesome att vinna något ätbart då kylskåpet ofta ekar tomt. Då kan jag ju i alla fall variera mig med lite kyckling ?

 20. Smakerna är ceasar, bbq och classic. Jag skulle vilja vinna för jag är studerande och har svårigheter med ekonomin just nu. Dyra varor som kött är inte något jag äter varje dag fastän jag gillar det, kyckling är min favorit. Jag tränar ändå mycket så jag behöver en proteinkälla.

 21. Smakerna är bbq, caesar och classic.

  Vill vinna eftersom jag som nybliven 23-åring(!) nyss börjat laga mat och denna vinst hade varit ett förberedande steg för mer komplicerad matlagning framöver.

 22. Minutkyckling kommer i smakerna Classic, Caesar och BBQ

  Vilken rolig tävling och härligt pris,
  minutkyckling kan hjälpa när det blir kris!

  Att laga mat tar tid från en stressig vardag,
  ja middagen känns som ett riktig bakslag!
  (efter en lång arbetsdag, med chefens ”imorgon tar vi nya tag!” Jag blir helt knäsvag och längtar efter fredag)

  Men att vinna kyckling gjord på en minut,
  då skulle jag av lycka slå bakut!

 23. Mums! De kommer i smakerna caesar, classic och BBQ!

  Jag lever en hektisk livsstil, med stress upp över öronen. Samtidigt som jag kämpar med min vikt och träning, måste alla andra vardagssysslor också fungera. Minutkycklingen är perfekt för mig, snabbt, enkelt och det ser väldigt smarrigt ut! Hoppas på en vinst 🙂

  Kram
  Hanna

 24. Smakerna är naturell,ceasar och bbq. Eftersom jag försöker äta så bra som möjligt är kyckling ett både bra och nyttig alternativ. Då det oftast blir samma vore det kul att prova något nytt 🙂

 25. Smakerna är Ceasar, BBQ och Classic.

  Är man 25 år, har två barn, två hundar och hus samtidigt som man bara har en inkomst så blir tillfällena att bjuda familjen på mat inte så ofta. Hade velat bjuda tillbaka och lite lyxigare mat denna gången 🙂

 26. Smakerna är Classic, Caesar och BBQ 🙂
  Jag har blivit sådär äckligt vår-inspirerad som man ofta blir såhär års, och känner för att bland annat (förutom att städa, tvätta bilen och förnya garderoben – the usual) testa massa nya roliga recept! Satt senast igår och skrev ut fina kycklingrecept faktiskt, så detta vore ju toppen! 🙂

 27. Smakerna är classic, caesar och bbq!
  Minutkyckling behövs i mitt kylskåp. Är ofta ute i sista minuten (precis som nu i den här tävlingen) och de dagar när livet och psyket inte är på topp och orken att laga mat inte riktigt finns där är ju det här den magiska lösningen. Plus att studentkylskåpet ekar tomt och att jag ÄLSKAR kyckling. Ska börja skriva den där C-uppsatsen nu så hade varit en räddare i nöden.

 28. Jag skulle vilja prova nåt enkelt som går snabbt att äta när man har ont om tid. Du vet, när man inte orkar steka till färsk kyckling för att sedan tärna den ner i en god sallad. Smakerna är BBQ, classic och ceasar.

 29. Classic, ceasar och bbqsmak 🙂
  Jag vill vinna därför att både jag och min pojkvän har jobb med väldigt oregelbundna tider vilket gör att man ofta kommer hem sent på kvällen. Motivationen är då inte på topp för matlagning men med några paket minutkyckling i kylen skulle det blir lätt som en plätt!

 30. Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ 🙂

  Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

  Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst 🙂

 31. Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ 🙂

  Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

  Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst 🙂

 32. Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ 🙂

  Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

  Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst 🙂

 33. Finna i smakerna Classic, Caesar och bbq och jag skulle verkligen vilja vinna detta. Jag älskar kyckling men har en sambo som inte gillar det så här tillagas inte mycket kyckling hemma. Men vinner man nått så måste det ju ätas upp! 😉 Så håller tummarna för vinst!

 34. Smakerna finns i Classic, Ceasar och BBQ 🙂

  Smart, fräscht koncept. Jag gillar! Med en liten bebis,- en fyraårin, två hundar och en styck skiftarbetande make händer det alltför ofta att klockan rusar och plötsligt säger fyraåringen, "-Mamma, jag är jättehungrig!".

  Och så ska man rodda ihop en god, nyttig och enkel måltid på några minuter. Med bebis i famnen, ena tissen framme och hundarna som sitter som två tända lyktor brevid fötterna. En fyraåring som sitter vid bordet och frågar var trettionde sekund om maten är klar, Det är kul nästan jämt 🙂

  Minutkyckling sa du?
  Sa jag att jag älskar konceptet? Och att jag älskar kyckling? Och att det vore förbaskat kul att få nåt annat än reklam och räkningar i brevlådan 🙂

 35. Den finns i classic, BBQ och Caesar. Jag vill vinna eftersom vår son på drygt 2 år inte alls kommit igång medmat och vi kämpar och kämpar med att servera och hoppas han gillar det eller i alla fall smaka. Nu har han äntligen vågat smaka kyckling och vid vinst skulle vi tillsamnans laga detta. Pastasås 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *