Påsk i fjällen

Hej vänner!
 
Ni som hänger med mig på Instagram (@malinsblogg) har säkert redan sett att vi i sista sekund ändrade oss ändå och vädret till trots brummade upp till Jämtland sent i fredagskväll. Vi konstaterade att fjällen är vackert oavsett väder och med det i tanken blev valet lätt. 
 
Igår packade vi matsäck, lastade skotrar och kälkar och tog oss sedan upp mot Åreskutans baksida. Jag och Jolie satt i kälken och hade det så mysigt. Många kör tyvärr med barnen mellan sig och styret på skotern men det är totalt livsfarligt för barnet vid en krock med exempelvis ett träd. Så barn ska sitta antingen i kälke eller på skotern bakom föraren när de är så pass stora att det klarar det. Ett litet men ack så viktigt sidospår så där. Hur som helst, jag tycker det är kul att köra skoter själv också men med mitt bäcken och ljumskar fungerar det inte så jag överlät helt enkelt körningen på resten av gänget. 
 
Vi fick helt okej väder tillslut och kinderna brände härligt när vi kom hem lagom tills middagstid sedan. Ser ni förresten däcket som ligger bakom skotern på bilden med Jolie? Ett däck, ett snöre, en skoter och en sjö är lika med vuxenlek big time. Andreas drog en så härlig vurpa med min syrra bakom styret på skotern och oj så vi skrattade. Jag lyckades fånga vurpan på film, kanske vill ni se? 
 
 
Idag planerar jag och mina två hjärtan på bilden här ovan att ta en sväng i skidbacken. Det är inte lika fint väder idag så vi tar en lugn morgon utan stress och siktar på att vara i backen lagom till lunch. Passar perfekt för trötta mamman här då Jolie vaknade tidigt trots sen kväll. Det där med att vi ställde om klockan i natt verkar hon heller intre bry sig om utan hon slog upp sina blå ögon i ottan precis som vanligt. 
 
Önskar er en fin påskdag! 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *