Hon & Jag

Två bilder från VAB-myset i tisdags då vi gjorde balkongpremiär á 2016 och åt lunch ute i solen med armarna bara. Varje år den här tiden känns det som att en vaknat upp från en lång bakfylla på sex månader och undrar var som egentligen hände, haha. Typ så. Energin återvänder, människor ler och pratar med varandra och hela staden vaknar till liv. Jag älskar det halvåret vi nu har framför oss och njuter varje sekund!
 
Hon & Jag ♥
 
Jag sitter hemma i soffan och plöjer dokumentärer på Netflix ikväll. Fick ett riktigt bakslag med min EP idag så jag fick gå hem tidigare från jobbet för att inta soffläge. Det var länge sedan jag skrev om sjukdomen nu men det är ett medvetet val då jag mått SÅ bra och varit SÅ less på sjukdomsprat så jag har velat fokusera på allt annat än just sjukdomssnack. Men here we go again. Tack och lov vet jag orsaken till bakslaget och även vad jag ska göra åt det. Nya tag och en bättre dag imorgon helt enkelt.
 
Ville egentligen mest kika in för ett dagligt hej till er. Så hej hej, vi hörs igen imorgon. Puss & kram!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Gud så fin bild på er två !! <3

    Du en fråga när jag ändå är här inne, vart utbildade du dig till kostrådgivare? Eller är du bara inriktad till pt?

  2. Förstår valet att inte prata sjukdom! Men de e ju en del av din vardag tyvärr.. Så klart att du skriver om det ibland!
    Skönt att du vet hur du ska åtgärda de! Krys på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *