Före & Efter

Hej vänner!
 
Jag har spenderat kvällen i frisörstolen hos Runt Hörnet. Denna gång var det Viktoria som fick fixa mitt hår med både klippning och slingor. WOW vilken skillnad! De varma tonerna är borta och vi har även slingat upp det mörka underhåret som vi medvetet annars sparat under vinterhalvåret då jag och därmed mitt hår inte mått så bra. Även längden fick kapas en del och nu är jag så redo för vår, sommar och sol!
 
Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa, vi testade att fota med min kamera som jag inte lärt mig alla inställningar på än så det var svårt att få de varma/kalla tonerna rätt, men ni får ju ändå en vink om skillnaden. Jag skulle säga att det varma till vänster inte var riktigt så varmt innan och det kalla till höger inte är riktigt så kallt nu. Ska fota i dagsljus någon dag här framöver så får ni se. Men, hur som helst så nöjd och så himla skönt att få de fixat!
 
 
Före-bilderna, ja vad ska vi säga? Haha! Så illa som på dessa bilder har det inte varit men jag sköt på att tvätta det två dagar för länge + träning och jobb idag. På efter-bilderna är håret är inte heller stylat, ville bara hem till sängen jag, så tänk att platta eller locka på detta. Me like!
 
Nu ska en trött jag strax hoppa i säng här. Tack för fina hälsningar i förra inlägget. Bilderna på eksemen är några dagar gamla och behandlingen hjälper redan så bra vilket känns jätteskönt. Sminkad på bilderna ovan så riktigt så bra är det inte men på god väg.
 
Natti natti!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Du har ju värsta snygga profilen ju gumman :)<3. Nog för att vi har fått höra några gånger att vi är lika, men i profil så är vi nog inte det. Du slipper ju som den där "skid-hopp-backs-formade-näsan" jag sitter inne på, HA HA
    Håret ser ju fab ut. höög tid för mig emd som du vet. Undra bara då jag ska ta tag i det, ha ha
    Puss puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *