Fantastisk Nationaldag

Glad Nationaldag kära bloggisar!
 
Vi har haft en fantastisk nationaldag i den härliga sommarvärmen och firat den så där alldeles lagom med vårt bästisgäng. Flaggan hissades på förmiddagen om än inte klockan 08:00 på morgonen och Jolie och Andreas skötte ju det där alldeles utmärkt. Mamman här fotade i stället men själva hissningen fick jag inte fota då den bestämt skulle filmas med Jolies iPad. Hon har verkligen ärvt fotointresset från mig och fotar flitigt litet som smått. Det är så kul att gå igenom hennes bilder och se dem ur hennes perspektiv!
 
 
Efter lunch kom våra vänner ut till oss och sedan körde vi altanhäng hela eftermiddagen med den obligatoriska jordgubbstårtan dagen till ära. Barnen sprang in och ut, ut och in, klättrade i träd och lekte på hela dagen. Har jag sagt att jag älskar huslivet? Hihi!
 
 
Strax innan middagstid for vore vänner in mot stan igen och vi hann precis få i oss middagen innan nästa besök knackade på dörren. A’s föräldrar kom då med både rabarberplantor som vi satte ut i trädgården men även en nybakad rabarberpaj som fortfarande var så där rykande varm. Mums!
 
Det känns som vi gått in lite i semestermood redan trots att det är ytterligare än jobbmånad som väntar innan vi är där på riktigt. Men jag tar det som ett bra tecken att vi njuter och slappnar av om dagarna. Nåja, så mycket man nu kan slappna av när halva huset fortfarande står i flyttkartonger, haha 🙂
 
 
Avslutar med en bild på mig och min Andreas. Älskar den här mannen som gör allt och lite till för mig och Jolie. Tänk att vi i dagarna firar ett år tillsammans!
 
Kram på er och hoppas att ni har haft en lika fin dag som vi har ♥

Du kanske också gillar

15 kommentarer

  1. Guu så mysigt ni verkar ha haft det! Verkligen det idylliska firandet 😉 själv firade jag med ett träningspass och mys hemma hos mamma och pappa, inte så fel det heller. Dock ingen tårta, får nog ta och råda bot på det 😉 Kram

  2. Vilket snyggt par ni är! Så fint kort! Men du, nu kommer flagg-polisen här, haha. Flaggan får inte släpas i marken! Jon gör likadant som Andreas och min pappa får spader av det, haha. Tydligen så får den inte nudda marken. Kram!!

    1. Tack vännen <3 Haha, ja som gammal scout kan jag de där reglerna utan och innan men Jolie och Andreas kunde visst inte bry sig mindre då jag nämnde det för dem 😉 Kram!

  3. Så härligt ni har det! Och så fina tillsammans!!
    Men säger samma som flaggpolisen här över, flaggan får inte nudda marken! 😉 sök på flaggregler så ser ni 👍
    Men det är ju klart enklare att lägga den där medan man grejar..! 😉 vill också ha flagga!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *