En gnista har tänts

Hej vänner!
 
Det jag uppskattat mest denna semester är nog de lugna förmiddagarna. Att vi varje morgon har sovit ut ordentligt, myst i soffan eller på terrassen med en kaffe, ätit frukost i lugn och ro, tagit det lugnt en stund till och först därefter planerat dagens aktivitet. I början av semestern sov jag till nästan klockan nio varje dag, de dagar Jolie lät mig vill säga, men senaste veckan har jag börjat vakna innan klockan åtta. Kanske är det ett tecken på att kroppen äntligen börjar återhämta sig och vara utvilad? Jag hoppas det!
 
 
Efter en lång tid med noll inspiration och driv vaknade jag idag med gnistan att börja planera inför hösten. Planera höstens träning. Höstens cykling. Vilka dagar jag ska cykelpendla till jobbet. Vilka tider jag ska satsa på att arbeta. Jag känner för en höst med fasta rutiner där vardagschemat inte ruckas allt för mycket. Jag tror det är bra med rutiner för min sjukdom och där jag är i livet just nu. Jag tror även det är bra att planera för just rutinerna redan nu när hösten och det intensiva ligger framför mig och jag kan se på det med vakna ögon. 
 
Dock får planerandet vänta tills ikväll då Jolie precis kom innanför dörren efter att ha lekt med granntjejen en timme. Måla naglar vill hon visst göra nu och det känns som en alldeles lagom aktivitet denna onsdagsförmiddag till ära.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. låter ju underbart att du börjar få inspiration och kreativitet tillbaka, helt klart ett tecken på att kroppen börjat återhämta sig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *