Selfie Sunday

God morgon i stugorna tänkte jag skriva men klockan har ju tickat iväg och blivit sen eftermiddag redan. Jag startade denna söndag med ett återbesök hos ortopeden för min bäckenskada då svar från MR och även slätröntgen nu har kommit. Jag hade redan fått förhandsinfo om svaren från min sjukgymnast Thomas så jag var inställd på vad ortopeden skulle säga men trots det brände tårarna bakom ögonlocken när han berättade att det han i nuläget kan göra för mig är att sjukskriva mig och skriva ut smärtstillande. Jag blir så frustrerad. Av många anledningar. Men det kan vi ta en annan gång. Tur att jag och Thomas har en fortsatt rehabplan och inte ger upp trots ännu en motgång. Två steg fram och ett tillbaka, right?
 
 
Nu över till något roligare – gårdagen! Runt lunchtid igår åkte jag och Andreas ner till världens bästa Elin för att hjälpa till att bygga nytt kök på hennes salong. Jag har tålamod till mycket men att bygga kök och skruva IKEA-saker är inte min grej så medan de andra fixade med det såg jag till att plocka, städa och fixa med andra småsaker. Totalt var vi tre killar och fem tjejer i kaoset och även om det inte var världens mest effektiva dag så var det en rolig dag tillsammans. Jag trodde vi skulle bli klar på ett par timmar men det slutade med att vi fick slänga oss i en taxi för att hinna hem och byta om till vårt bokade bord på En liten krog klockan åtta, haha! Köket blev till sist så himla bra, kvällen supermysig och sällskapet fantastiskt. Jag måste rekommendera Oxfilén med anklever på En liten krog, så galet gott!
 
 
Att hänga med ett gäng frisörer en heldag ger sina fördelar och jag fick så fina lockar. För en dag så ser mitt sjuka hår så fint ut. Älskar det och älskar även den ljusblå färgen på min stickade kofta. Känns så vårfräsch men matchar samtidigt snön så fint!
 
Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem från ytterligare en innebandymatch och sedan väntar en helkväll på soffan. Bra avslut på en bra helg.
 
Stora kramar ♥
 

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. Du har et fortryllende smil! Jeg er så glad at smilet er på selv om det går to skritt frem og ett tilbake. Plutselig snur det og du suser fremover i en farlig fart! Imens må du love å fortsette å smile!

    Hepp, hepp, dette skal gå bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *