Vårvinter

Hej vänner!
 
Hur härligt är det inte att solen fortfarande strålar när en går hem från jobbet klockan 17:00? Jag älskar det! Vårvintern är en av mina absoluta favoritårstider och jag älskar halvåret vi nu har framför oss. Vi har fortfarande relativt mycket snö och för min del får den gärna ligga en månad till då den riktiga våren än är för tidig är i norr. Det är tiden som är nu vi ska njuta av dagar i backen, pulkarace och korvgrillning!
 
 
Jag börjar lära mig min nya kamera mer och mer och snart är vi nog vänner på riktigt. Flest pluspoäng plockar den på smidiga storleken och WiFi men den tar fina bilder även i dagsljus. Nu ska jag bara lära mig så att det är jag som tar bilderna och inte kameran om ni förstår hur jag menar. Fota manuellt så mycket det bara går trots att det inte är en full systemkamera.
 
Vi hade kris här vid nattning då Ninne var spårlöst borta. Tack och lov låg han visst i bilen som Andreas hade till gymmet så kaoset över för denna gång. Det är Jolies allra bästa vän och att sova utan honom är nästintill omöjligt och jag förstår henne – jag hade själv min “Ninne”,en nallebjörn som hette Snuttis, fram tills att Jolie föddes. Ooops, haha. Nu mer har dock Jolie tagit över honom och även döpt om honom till Teddy på senare år. En nallebjörn kan visst inte heta Snuttis.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *