Skidskola

Hej vänner!
 
Förra året gick Jolie i skidskola med privat skidlärare men i år hade vi tur så hon fick plats i en skidskolegrupp. Eller tur och tur, privat skidlärare passade perfekt i fjol men nu när hon är ett år äldre är det ju dels lättare att ta instruktioner i grupp och även roligare att åka med fler i samma ålder. Idag var det dags för första lektionen och vi kommer köra intensivt nu med både lördagar och söndagar tre helger i rad. Mamman här som är uppvuxen i skidbackarna i Åre jublar och håller alla tummar för att detta blir året då Jolie fastnar för skidåkning på samma sätt som mig så att vi kan dela passionen tillsammans. Nu har jag ju knappt åkt själv sedan förlossningen på grund av bäckenskadan men jag hoppas att några lugna dagar i barnbacken till vårvintern ska fungera. 
 
Lillhjärtat kämpade på så bra i timmarna två och betyget blev bra trots ömma fötter av nya pjäxor. En eloge till Friluftsfrämjandets skidlärare som var så bra med barnen och såg alla i gruppen. Stor tumme upp!
 
 
Nu sitter vi ute i Juniskär och väntar på hemlagad pizza som A’s käre bror håller på att slänga ihop. Soffläge och en godisskål efter middagen är planen vilket känns som perfekt aktivitet denna lördagskväll.
 
Kram kram på er!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *