It’s my Birthday!

Hej vänner!
 
Ja, tjugoåtta år blir jag visst idag och titta vad som så lämpligt levererades igår. En födelsedagspresent till mig själv även om jag i efterskott fick ett bidrag av mamma och pappa också så det blev en present från dem med. Inser att det kommer att ta tid att lära sig den när jag är van att ställa allt manuellt men jag gillar den redan massa och då mest storleken. Ni undrade om ni inte kunde få en recension när jag använt den ett tag och såklart ska jag fixa det.
 
Jag har med mig den på jobbet idag så jag tänkte försöka dokumentera min födelsedag med ett kort i timmen, eller något liknande, så kan jag dela med mig ikväll eller imorgon.
 
Jag älskar för övrigt att fylla år med allt från hälsningar på Facebook, till blombud, teckningar från Jolie och kramar från nära och kära. Det är det lilla som räknas och gör det. Blev väckt av Andreas tidigt i morse med en puss på kinden och “Grattis älskling” och det gjorde min dag och var mer värt en presenten i sig han gav mig senare. Kärlek på det där lilla ♥
 
Önskar er en superfin dag. Här i stan lyser solen och värmde så himla skönt på promenaden till förskola och jobb i förmiddags. Hej vårvinter!

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *