Nyårsdukning 2016

Hej vänner!
 
Jag och Jolie har precis dukat bordet och pyntat resten av huset med guld och silver som tema. Vi körde lite på more is more i år och det är så kul att gå all-in. Ikväll kommer dels Madde och Micke med familj hit och även Jonte och Carro med familj. Hela midsommargänget samlat igen vilket känns SÅ kul! 
 
För två år sedan satt jag och Jolie själv på nyår, vi hade det mysigt då också men på en helt annan nivå, därför är jag idag extra tacksam för att få fira med nära och kära. Skickar en kram till dig som är ofrivilligt ensam ikväll ♥
 
Vill passa på att önska alla er bloggvänner en trevlig kväll och ett riktigt GOTT NYTT ÅR nu. TACK för att ni hängt med mig ännu ett år och tack för tålamodet då bloggen till uppdateringar och kvalitet sett kanske haft ett av de sämre åren. Tack för att ni finns, läser och lämnar fina spår dag in och dag ut.
 
Puss & kram på er!
 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Vilket fint inlägg! Jag hoppas ni får ett friskt och lyckligt år!?Mitt andra nyår som separerad och mitt första som skild så det nya året kan inte annat än bli bättre än det förra. Jag och barnen flyttar i alla fall till ett nytt mindre hus som passar oss bättre och så ska vi försöka få ordning på resten också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *