Lucka 3 – Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

Hej vänner!
 
Jag hittade en trevlig och ur ett bloggperspektiv rolig julkalender inne hos Josefine som jag tänkte haka på från och med idag. När jag kommer på något så vill jag gärna göra det med en gång så att jag missat två dagar tänker jag att inte gör så mycket. En kommer alltid missa dagar eller tillfällen i livet men det är ingenting att göra en big deal av. Ser du en rolig träningsjulkalender som du vill haka på? Gör det, det gör ingenting att du missat två dagar. Vill du etablera en ny vana? Börja idag – det behöver inte vara en måndag eller den första i en månad för att en ska lyckas med det. Ner men kraven och just do it – typ så. 
 
So here we go – lucka nummer tre är min första lucka. Vilka drömmar har du som du vill uppfylla i närtid? 
 
  • Resan som vi ska göra till Dubai i januari/februari är inte bara en dröm som jag vill uppfylla, utan även en dröm som vi kommer att uppfylla. Det har inte varit en livslång dröm men däremot en stad som fascinerat mig de senaste åren så visst kommer det bli en dröm att åka dit!
  • Att bli skadefri. En del drömmar får en kämpa hårdare för. Trots att jag nu rehabat min skada i drygt 2,5 år så är fortfarande drömmen att jag ska bli bra och självklart hoppas jag att bli det inom den närmsta tiden. Never give up!
  • Räknas ett till två år som närtid? I så fall skriver vi upp ett lillasyskon till Jolie på drömlistan, hihi!
Jag har nog sällan känt att det HÄR är min stora dröm i livet. Däremot har jag ofta stora tankar och visioner om hur jag vill och tänker att saker ska bli. När jag vet att jag vill det tillräckligt mycket ser jag oftast till att genomföra det. Det kan låta kaxigt men jag tror verkligen att man kan genomföra så mycket med viljan. Även om jag självklart alltid, eller ja oftast i alla fall, också ser att det måste vara realistiskt att genomföra. Fast å andra sidan tror jag att många stoppas av att de tänker just realistiskt och att ens egna tankar av vad realistiskt egentligen är kanske är begränsade? 
 
Om vi ska återgå till drömmarna så har jag nog bara en riktigt stor dröm som jag haft sedan barnsben och det är att en dag få gifta mig. Det är jag också övertygad om att jag kommer få göra en dag. Men den hamnar inte på listan ovan då det inte ligger planerat i närtiden. Men den som väntar på något gott…hihi ♥
 
 
En fantastisk soluppgång i Juniskär förra fredagen. Denna bild är tagen 400 meter från vårt hem. Hur fantastiskt är inte det? Att sitta vid bryggorna och blicka ut över vår lilla skärgård är ett perfekt ställe att drömma sig bort på!
 
Kram på er!
 
Detta är en del av Kajsons julkalender

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *