LOVE KNOT

En kärleksknut för hoppet
om att vi alltid håller ihop
 
 
 
Detta underbara halsband med ett matchande armband fick jag av Andreas i julklapp. Jag älskar Efva Attlings smycken då de dels alltid är så stilrena och klassiska, och då de dels alltid kommer med ett budskap. Som denna kärleksknut. Jag blev så varm i hjärtat!
 
Idag har vi tagit en sväng på Birsta, det stora shoppingmeckat  vi har här utanför stan, för att handla födelsedagspresenter till Jolie. Det är alltid så svårt när hennes födelsedag ligger så nära julen. Hon är så nöjd med sina julklappar och önskar sig inget mer för stunden och det i kombination med att jag hatar att köpa bara för att köpa gör det svårt. Så det brukar oftast bli att hon får någon mindre present vid sin födelesedag och sedan får något hon verkligen behöver eller vill ha till sommaren, de somrar behovet och viljan finns vill säga. Det lutar mot att vi landar där i år också. Har dock en större grej i tanken, inget som hon önskat sig men som jag tror hon skulle bli överlycklig av, så googlar för fullt här nu. Delar med mig av det senare.
 
Hoppas ni har en fin sista fredag på året. Nyårsafton imorgon känns lika overkligt som att det var julafton för en vecka sedan. Vart tog 2016 vägen?
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *