This Summer!

Hej hopp!
 
Alltså vilket vädet vi har haft denna sommar. Vi har sedan vi flyttade till huset den 30 maj haft tre dagar med regn – annars har det varit strålande solsken och värme varje dag. Många dagar har vi hört om störtskurar inne i stan 17 km bort och prognoserna har varnat för regn även hos oss men det är som att havet tryckt undan molnen och vi har klarat oss varje gång. Helt fantastiskt och jag är så tacksam!
 
 
Jag är nu inne på min sista semestervecka och samtidigt som jag försöker njuta här och nu har jag även börjat förbereda mig mentalt. Jag har ingen aning om hur min kropp och knopp kommer att reagera när jag kommer tillbaka i jobb nästa vecka tänker att jag får ta en dag i sänder så kommer det att gå bra. 
 
Just nu sitter jag och sippar på dagens andra kopp kaffe och funderar samtidigt vad jag ska hitta på för något. Andreas började jobba i måndags och Jolie är hos sin pappa några dagar så jag är helt själv. Skönt kan tyckas men jag är så sällskapssjuk och räknar ner timmarna till A kommer hem från jobbet, hihi!
 
Önskar er en fin tisdag!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *