Situps till döden

God morgon vänner!
 
Har ni lika kallt som vi? Åtta (!) grader står termometern på i skrivande stund och det har tydligen varit ännu kallare i natt. Jag hoppas att sommaren bara lurar oss lite och att de varma vädret som det ryktas om verkligen är på ingång här efter helgen. Augusti är för mig en sommarmånad så där med ska sommaren inte vara slut förrän tidigast september, och hör sen. Haha 🙂
 
Jobbet rullar på i full fart vilket är roligt men intensivt för mitt huvud som inte riktigt är med i svängarnga än. Med tanke på hjärnskadan, epilepsin, tröttheten och det där ni vet. Men det går bra och jag har varje lunchrast denna vecka passat på att antingen göra mina rehabövningar eller tagit en runda runt kvarteren för frisk luft. Vi är verkligen något på spåren med min bäcken/höft/ljumskskada och jag hoppas att vi har rätt och kan ro det i hamn så att säga. Just nu tränar jag systematiskt och dokumenterar det till punkt och pricka för att ge stöd åt teorin. Håll gärna en tumme för mig!
 
Gårdagens jag!
 
En av övningarna jag gör nu är situps på boll och jag älskar det! Jag har försökt göra situps i rehabsyfte även hemma under sommaren men har inte haft tillgång till någon boll så det har inte blivit helt optimalt och jag har fått ont i ljumsken efteråt vilket är målet att jag inte ska få. Men det går så mycket lättare med bollen på gymmet och jag får inte alls ont. Gjorde situps, eller snarare chrunches, till döden igår. Hej träningsvärk idag, jag älskar dig, hihi!
 
Nej, nu ska jag stänga ner datorn här och åka in till jobbet. Ikväll kommer Jolie dit så jag får med mig henne hem sedan, hon har varit hos M hela veckan så jag längtar verkligen!
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Kommer din bäckenskada från graviditeten eller fanns den redan före? En privat fråga så ok om du inte vill svara. Ha det fint och vi hoppas på varmare väder!☺

  2. Jag blir otroligt inspirerad av dig. Har också fått en epilepsidiagnos nyligen men en mildare variant. Har dock bekymmer med både trött kropp och vimsigt huvud trots att det gått flera månader sedan mitt senaste anfall. Du är en fantastisk förebild, inte bara kring din sjukdom utan din positiva attityd i allmänhet. Tack!

  3. Ja jösses vad kallt det blev direkt. Även fast vi hade 14 grader mitt på dagen så blåste det så himla kallt.

    Kan inte du visa hur du gör situpsen på bollen?
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *