Musik i lurarna

Hej vänner!
 
Tack och lov var det ingen lunginflammation som låg bakom Jolies andningsproblem denna gång utan det var “bara” feber och hosta i kombination med hennes astma som ställde till det. Jag har varit så orolig dessa dagar då det är så läskigt när hon blir så dålig. Särskilt nu när vi bor utanför stan och har längre till sjukhuset. Men vi fick bra rådgivning av läkaren som återigen förklarade för oss att astma är en allvarlig sjukdom som snabbt kan gå från kontrollerad till riktigt illa och att det är 112 och ambulans som gäller om hon blir lika dålig igen. Även om jag vet det innan så känns det ändå bra att ha i ryggen, jag vill liksom gärna inte ringa ambulans i onödan, men ett barn som har andningsproblem är aldrig i onödan förklarade vår läkare. 
 
Sedan igår är hon dock mycket bättre Jolie och idag har hon varit feberfri för första gången på en vecka. Nu ska vi bara väck med hostan också så kanske hon är redo för dagis igen på måndag. Håller tummarna!
 
 
Igår vågade jag lämna Jolie själv en stund med Andreas och tog en så välbehövlig kvällspromenad vid havet. Minus en grad, frisk luft och musik i lurarna gav bra energi. Jag slogs igen av hur himla vackert vi bor! Dessa bilder är tagna 400 meter från vårt hus. Älskar det!
 
 
Idag har jag jobbat igen och Jolie har fått vara hemma med Andreas. Underbart att se henne friskare och hoppas att hon är helt frisk till helgen.
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *