Tre årstider på trettio minuter

God förmiddag!
 
Wow, igår gick vi från sommar till höst till vinter inom ett par minuter här i Sundsvall. Vädret var verkligen helt galet, stan blev översvämmad av vattenmassorna på bara ett par minuter och gräsmattorna såg ut att höra hemma en decemberdag och inte en septemberdag. Jag är ju uppvuxen i Åre och fjällvärlden och är därmed ganska van vid kraftiga och snabba väderomslag men här i Sundsvall är det ju inte lika vanligt utan här har jag vant mig vid lyxen att ha mer stabilt väder. Tack och lov drog ovädret förbi lika snabbt som det kom och idag har vi strålande solskensväder om än att luften är frisk och småkylig. Löven gulnar snabbt på träden så jag tror vi nu officiellt får säga hej då sommar och hej höst. Det känns faktiskt helt okej och jag är redo på det. Är ni?
 
 
Nu ska jag ner på gymmet en sväng för lite förmiddagsträning och sedan väntar en eftermiddag på cykeln. Det blev lite mycket stillasittande igår följt av en kväll på soffan med en STOR godisskål så det kryper i kroppen på mig nu. Känner att detta kommer bli en bra söndag!
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. Nja… Vet inte om jag nånsin är redo för hösten! Är den årstid jag gillar minst och mår sämst. Men jag har lärt mig att acceptera den å de gör att jag mår bättre om höstarna nu än förr. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *