Stil

Hej vänner!
 
Har ni en härlig helg? Jag inledde helgen på bästa vis med klassisk Tacomiddag följt av bowling uppe på Södra Berget tillsammans med nära och kära. Herregud, jag har inte spelat bowling på så många år och jag är den förste att erkänna att jag drog ner vårt lags poäng rätt kraftigt, haha. Trots det vann vi tillslut med två poäng vilket kändes viktigt i sammanhanget. Skratt och trötta fingrar avslutades sedan med glass och film i soffan. Perfekt start på helgen!
 
Idag är jag faktiskt och jobbar ett par timmar då vi har Öppet hus i samband med Stenstansloppet som går av stapeln idag. Jag tänkte att ska jag jobba en lördag ska jag göra det med stil så kavajen är på. Medlemmarna undrar vad vi firar och jag svarar att vi firar lördag, hihi!
 
Jag ska jobba en timme till och sedan blir jag upplockad då vi ska ut och kika på hockey, derby mellan Timrå och Sundsvall väntar. Det var år och dar sen jag såg en hockeymatch live sist, förmodligen lika länge sedan som jag spelade bowling sist, så jag ser framemot det. Heja Timrå!
 
Dagens jobbjag!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *