Nyper mig i armen

Tjing, tjing!
 
Wow, vilken vecka! Vi har nu öppnat Sportsgym Bosvedjan vilket innebär att jag numer är platschef för fyra gym i Sundsvall. Så stort, coolt, utmanade, häftigt och roligt. Får nypa mig själv i armen lite då och då. I november öppnar vi anläggning nummer fem. Wow. Igen!
 
I samband med öppningen av Sportsgym Bosvedjan lanserade vi också vår nya hemsida. Den blev enkel, modern och lättnavigerad och jag gillar den massa. Spana gärna in den!
 
 
Här ser ni också bilderna från fotograferingen vi gjorde för ett par veckor sedan. Vår PT Sofie saknas på hemsidan men hon ska snart också finnas med. Älskar att Erik, fotografen, fått till det naturliga och lätsamma i oss. Kan varmt rekommendera honom som fotograf för företagsjobb!
 
Nu sitter jag nedsjunken i soffan och laddar för morgondagen. Åkte på en febertopp här i eftermiddags men tror att det bara är tillfälligt, jag hoppas så i alla fall. Planen är att jobba halvdag imorgon för att hinna hämta och mysa med Jolie ett par timmar innan det är pappahelg. 
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. Vad kul, grattis, till nya jobbet och öppningen! Vad spännande.

    Vad härligt det låter med mysdag, tänk vad härligt våra barn har det, med alla mysdagar och stunder dom har med oss föräldrar. Vilken trygghet och härligt liv….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *