När man laddar lite tokigt

Hej fina ni!
 
Tack för all respons i det här inlägget. Jag tycker alltid det tar emot att publicera privata inlägg samtidigt som jag känner att det ibland är skönt att ventilera och skriva av sig. Jag tror även att det är viktigt att dela med sig av sådant som är jobbigare? Så känner ofta jag när jag läser andras bloggar, att jag kan tycka att det är skönt att jag inte är ensam om vissa tankar och upplevelser, om ni hänger med på mitt resonemang nu?
 
Idag har jag haft en dag i farten och har nu nyss landat i en icke-ergonomisk bloggställning i soffan. Jag började dagen med jobb för att sedan ta en träningspass på förmiddagen med Andreas. Träningspasset blev varken uppstyrt eller seriöst men jag tror det är viktigt med sådana pass då och då också. Det jobbigaste vi gjorde var att använda magmusklerna vid skratt och träning ska ju vara roligt så passet var givande om än inte för fysiken, haha!
 
Efter att ha avslutat träningspass och så småningom även jobbdag hämtade jag hem Skruttis från förskolan och vi tog därefter en sväng inom Hotell Knaust där mina ex-kollegor från Åre byggt upp tillfälligt kontor över helgen. Det är helt galet att den 19 september är fem år sedan jag gjorde min sista arbetsdag på kontoret i Åre. Glad och tacksam över min tid där och jag tycker det är så kul att många kollegor fortfarande jobbar kvar. Imorgon ska vi fika tillsammans och jag glädjer mig!
 
 
Jag och Jolie hade förresten laddat för Idol ikväll. Köpt hem glass och pratat om vår favorit Simon med flätan. Visst heter han så? Så gissa vår besvikelse när Madde informerar oss om att det inte alls är Idol ikväll. Jag hade såkart inte kollat upp det utan tog det bara för givet att det var igång nu. Nåja, Skrutt somnade tidigt istället så får vi ladda för Idolkvällar framöver i stället!
 
Happy Friday!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *