Högskolestudier

God morgon vänner!
 
Efter ett par timmars sömn på soffan igår kväll följt av nio timmars oavbruten sömn i natt har jag vaknat feberfri och känner mig som en helt ny människa. Våra kroppar reagerar olika på stress och just min väljer ofta att reagera med feber. I vintras gasade jag på som inget hänt men nu har jag lärt mig att tyda kroppens signaler och jag blir även bättre och bättre på att anpassa mig efter dem även om det tar tid att lära om. 
 
Idag jobbar jag hemifrån här på förmiddagen just för att återhämta mig lite till. Sedan ska jag ner på jobbet en timme och går allt enligt plan flexar jag ut strax efter lunch. 
 
 
Det blev inga högskolestudier för mig i höst då jag inte kom in på den kurs jag helst ville läsa av de jag sökt. Med facit i hand var det nog bra då den kurs jag allra helst ville läsa inte fanns nu i höst men däremot finns återinsatt till vårterminen. En kurs inom idrottsmedicin. På måndag börjar jag läsa två kurser på Komvux för att höja upp mina betyg något så håller jag alla tummar att jag står mig bättre i konkurrensen till vårterminen. Varit i kontakt med Studievägledare och tydligen är det bästa vägen för mig att gå. 
 
Ni andra som sökte i våras, kom ni in på de kurser / utbildningar ni ville?

Du kanske också gillar

13 kommentarer

  1. Högskoleprovet är verkligen asbra om man vill in på lite udda kurser. Som tidigare sagt så blir man ju dessutom med i två urvalsgrupper, dubbla chansen att komma in med andra ord. Men du fixar det nog vad än du satsar på, det mesta sitter ju som du brukar säga i huvudet. Lycka till och ser fram emot att följa dina studier till våren!

  2. Vid vissa omständigheter kan en få mer tid beviljad under högskoleprovet. Kanske kan vara värt att kolla upp om dina omständigheter är nåt som ger dit rätt att få provet anpassat utifrån dina förutsättningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *