Sofias Möhippa

Hej vänner!
 
Har ni haft en fin helg? Jag har varit i Umeå sedan i torsdags då vi på lördagen anordnade en möhippa för Sofia som är en av mina allra bästa vänner sedan tonårstiden. Som jag skrev på Instagram så hade jag inte missat den möhippan om jag så låg på dödsbädden. Jag orkade bara vara med några timmar över dagen men det är jag så glad och tacksam för ♥
 
 
Resten av helgen myste jag bara på med A och hans bror med familj som bor i Umeå. Supermysigt och superlugnt. Imorgon ska jag faktiskt jobba ett par timmar då jag ska testa att jobba deltid nu framöver. Medicinen har börjat verka och tar udden av anfallen som kommer lite mer sällan och inte är lika starka som vanligt. Längtar tills jag ska trappa upp medicinen och förhoppningsvis få ännu större effekt av den.
 
Vill slutligen passa på att tacka för alla fina kommentarer. Jag ska ta mig tid att svara på dem en efter en då vartenda ord från er är guld värt. Från hjärtat tack!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

  1. Härligt med sådana guldstunder, det behöver du nog så väl<3 Skönt att höra att det verkar börja gå på rätt håll nu, håller tummarna för att det fortsätter så!

  2. Det värmer att höra att du är på bättringsvägen – jag har tänkt mycket på dig! Ser framemot att komma igång med träningen igen efter ett 6 veckors uppehåll – så vi ses säkert på gymmet. Ta hand om dig! /Joanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *