Sömn och mat framför träning

Tjingeling!
 
Huvva, huvva vilken eftermiddag och natt vi fick igår. Jag har ju inte något att relatera till men Jolie klassas nog inte som ett barn som fick en lindrig variant av de där elaka kopporna. De är många och de är aggressiva men låt oss hoppas att de försvinner snabbt.
 
Har era barn haft vattkoppor än eller har ni klarat er? Många som skriver att det är “skönt att ha det överstökat” men jag är inte rikitgt beredd att hålla med där. Vi har haft så mycket sjukdomar senaste året, Jolie sliter dagligen med sin astma just nu och vi var på sjukhuset senast i måndags. Så jag känner att det här kom vid värsta tänkbara tillfälle. Men, som vanligt kan vi inte styra allt som sker men vi kan styra hur vi hanterar det. Så, djupa andetag, laddar, så kör vi det här racet också. Alternativen är ju inte så många.
 
 
Några favoriter från veckan som har gått på Instagram. Jag har börjat uppdatera mer personligt där igen. Valde ett tag att fokusera mer på träningen där men än en gång konstaterat att det där med supernischat inte är min grej och att jag gillar variation och lite av varje. Träningen har för övrigt uteblivit nästan helt här i veckan. Jag fokuserar på att samla sömntimmar och att äta. Det räcker just nu och det känns helt okej. 
 
Fredagskramar!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Ena dottern fick fick det lindrigt, lagom med koppar som kliade om man kan säga så, ingen feber. Andra dottern fick det värre, massor av koppor överallt och feber, riktigt dålig var hon. Så en av varje har vi haft.

    Madeleine

  2. Både Charlie och Nikki fick kopporna vid jul. Charlie hade det ganska lindrigt, bara några få, kanske typ tjugo på ryggen och lika många till utspridda på kroppen, han klagade inte ens på att det kliade. Men Nikki fick det väldigt jobbigt. Många många fler koppor och väldigt mycket i blöjområdet. Det sägs ju att yngre barn ska få det lindrigare, men det stämde då inte hos oss. Vill man göra bort kopporna skulle jag ändå försöka vänta tills barnet slutat med blöja, jag antar att det blir varmt och instängt där. Typ tredje-fjärde dagen var värst för båda, efter det såg vi inga nya koppor och ungefär en vecka efter första koppan hade alla torkat. Skorporna var nog kvar en dryg vecka till.

    Oj, vilken novell! Det var vår historia i alla fall, och även om det inte var kul när vi var mitt i så känns det skönt att det är gjort. Hoppas Jolie är bättre nu! Kram

  3. Jeg skjønner så godt hva du mener. Vår yngste gutt er også kronisk syk, han har astma og allergier og er MYE syk. Det blir mange dager hjemme fra jobb med han og mange søvnløse netter. Heldigvis er vi to som kan bytte på, jeg føler veldig med deg som er alenemamma og må stå alle netter alene. Håper Jolie er bedre nå. Jeg kan desverre ikke hjelpe med råd og tips, mine to eldste har hatt vannkopper men de fikk en veldig lett variant. Vår lege skrev ut allergimedisiner mot kløen, og de var fort friske igjen!

    Prøv å hvile alle sjanser som byr seg! Klem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *